FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA

FCSB - CS U CRAIOVA // Asediu în Capitală: oltenii pregătesc cea mai MARE deplasare din istoria Ligii 1! » Câți ultrași sunt așteptați la București

Suporterii lui CS U Craiova au afișat o scenografie spectaculoasă la finala Cupei României cu Hermannstadt din 2018, câștigată cu 2-0 // FOTO: Cristi Preda
Suporterii lui CS U Craiova au afișat o scenografie spectaculoasă la finala Cupei României cu Hermannstadt din 2018, câștigată cu 2-0 // FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 10:37

Peluza Nord a lui CS U Craiova organizează cea mai mare deplasare din istoria Ligii 1 și vor să facă o atmosferă unică pe Arena Națională la derby-ul cu FCSB de duminică. 

  • FCSB - CS U Craiova se joacă duminică, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, Look Sport și TV Digi Sport.

Galeria oltenilor a început mobilizarea pentru deplasarea de duminică seară de la București! Oficialii din Bănie sunt gata să-i ajute pe suporteri cu tot ce pot pentru cea mai mare galerie a unei echipe de fotbal din România care a venit pe Arena Națională la un meci din deplasare în Liga 1. 

După ce-au fost 3.000 în deplasarea de la Pitești cu Hermannstadt și aproape 5.000 la București, tot cu Hermannstadt, în finala Cupei României de anul trecut, de această dată oltenii vor să stabilească un nou record.

"O să vină mulți fani la București, așa cum au făcut-o de fiecare dată când am avut nevoie de ei. O să vină cu trenul marea lor majoritate, dar și cu autocarele și mașinile personale. O să ne ocupăm de deplasarea lor, așa a fost mereu".

15 lei biletul, 30 deplasarea

Marcel Popescu, președintele echipei e mult mai încrezător: "O să fim 10.000 la București la meciul cu FCSB!".

Suporterii au anunțat deja că deplasarea la București se face cu autocarele, dar și cu microbuzele, existând liste de înscriere. Deplasarea costă 30 de lei, la care se adaugă 15 lei prețul biletului de acces în peluza rezervată acestora.

"Doar împreună putem aduna cea mai numeroasă galerie de pe Arena Națională din Liga 1. Doar împreună putem duce Știința cu un pas mai aproape de titlul cu numărul 5. Doar împreună putem scrie încă o pagină din cea mai frumoasă poveste de dragoste dintre oameni și fotbal! Trebuie să arătăm încă o dată tuturor că «Totul pentru Știința!» nu e doar un slogan, ci un mod de viață unic în această țară" este mesajul mobilizator al suporterilor. 

"Suporterii Craiovei sunt impresionanți, unici în lume! Nici nu-mi vine să cred ce atmosferă au făcut la un meci jucat în deplasare! Sunt minunați și le mulțumim că au venit să ne susțină"
Alexandru Mateiu, mijlocaș Craiova

"Fanii ajută mult echipa și de aceea ţin să le mulţumesc. Vom încerca să aducem şi mai mulţi la următoarele meciuri pentru că suntem mai puternici împreună"
Devis Mangia, antrenor Craiova

Se vând deja bilete!

Începând de marți, au fost puse în vânzare biletele pentru partida din week-end, acestea fiind dispnibile pe site-ul www.bilete-fcsb.ro, iar de vineri vor fi vândute şi la casele de la Arena Naţională.

Cel mai ieftin costă 15 lei la peluze, 30 și 50 de lei la tribuna a II-a și 40, 60 și 100 de lei la tribuna I.

Suporterii din Bănie își pot cumpăra bilete de la magazinul oficial din Electroputere Parc Mall, magazinul mobil din Piața Mihai Viteazul, dar și de la casele Arenei Naționale, în ziua meciului cu FCSB. 

Vezi și: ANALIZĂ GSP // Revoluția din fotbal: FCSB e VICTIMA arbitrilor! Din simbolul puterii dinainte de '89, roș-albaștrii au ajuns să fie doborâți de pe locul 1 de „fluierași”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (75)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  21 Februarie 2019, 13:52

Pe ei ,pe ei,pe ei pe mama lor! Acum e momentul Craiovei! *** cu ***,cioban si slugi e in degringolada! Sunt slabi si fara minte! Daca nu Cluj,atunci Craiova.Niciodata fcsb!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kkkotto07
kkkotto07  •  20 Februarie 2019, 19:44
Postat de ucv1948 pe 20 Februarie 2019, 18:03

5 mii de suporteri olteni cu Sibiul la finala cupei Romaniei ??! .... Domnilor Craitoiu si Raureanu , va rog frumos documentati- va ... Poate 25 de mii ... Dar noi va intelegem micile rautati.... Oameni mici nu pot evolua dincolo de propriile frustrari

Nu-i mai domnii, sunt doar niste ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsb.clubul.prostilor
fcsb.clubul.prostilor  •  20 Februarie 2019, 19:22

Oile vor fi mancate de lei. Suporterii olteni nu se vor putea "lupta" cu fanii fcsb, pentru ca ar fi nedrept. Un fcsb-ist la cca 100 de olteni.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează