FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // FOTO + VIDEO Eroare URIAȘĂ! Golul roș-albaștrilor, anulat complet aiurea!

Hațegan i-a enervat pe steliști +3   FOTO
Hațegan i-a enervat pe steliști

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 21:51

FCSB a învins-o pe CS U Craiova cu 3-2 în derby-ul etapei a treia din play-off. Harlem Gnohere a înscris golul victoriei roș-albaștrilor, care au izbucnit în minutul 54, după ce Hațegan a anulat inexplicabil golul lui Benzar. 

Repriza secundă a meciului FCSB - CS U Craiova a debutat incendiar, iar FCSB a marcat golul trei în minutul 54, prin Romario Benzar. Inițial, golul a fost validat, dar mai apoi Hațegan s-a consultat cu asistentul Sebastian Gheorghe și a decis anularea reușitei steliștilor.

Roș-albaștrii începuseră excelent repriza secundă și reușiseră rapid golul prin care treceau în avantaj. Benzar a punctat după o învălmășeală generală în careul Craiovei, iar arbitrul a dictat reluarea partidei de la centru.

După câteva zeci de secunde, Hațegan s-a întors asupra deciziei după ce s-a consultat cu asistentul de pe acea parte, Sebastian Gheorghe. Ei au luat decizia de a anula golul pentru un ipotetic ofsaid, însă reluările TV au arătat că decizia luată a fost una eronată!

"Băi, ne iei la mișto?!?" s-a putut citi pe buzele lui Man, Benzar și Pintilii, cei care protestau vehement lângă Hațegan. 

gol anulat fcsb benzar

Hora pasează în dreapta. Nici Gnohere, nici Benzar (care vine din spate!) nu sunt în ofsaid. Dar Hațegan anulează golul pe semnalizarea asistentului Sebastian Gheorghe

Hațegan și brigada sa au greșit și la două goluri din prima repriză - Detalii pe larg, AICI!

VIDEO cu faza

Urmărește AICI partida FCSB - CS U Craiova !

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
kingdon
kingdon  •  01 Aprilie 2019, 13:36

Numai cunoscatori pe aici, inclusiv tiriplicii de la tv in frunte cu *** in costum cu aere de dandy de miroase a indian si are gingiile vinete. OFSAID, tusierul e bine pozitionat la 20 m, Hora o balbaie si o atinge de 2 ori, uitati-va atent !!! mingea ii intra intre picioare, ii da in cap a doua oara si benzar intrase in ofsaid. Astia de comenteaza pe aici nu au dat in viata lor cu piciorul intr o varza!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  01 Aprilie 2019, 11:21

Daca la stop cadru facut se vde ca Benzar e in spate si-n alergare, dar Hora se duce cu fundasul Cvei dupa minge,iar Benzar suteaza cand ajunsese in afara jocului. Gol valabil,dar probabil ca asta a derutat brigada de arbitrii, nu telefoane venite din cer. Daca voiau sa influienteze fluierau ofsaid mai usor la golul 3. Gnohere a fost mereu in ofsaid la toata faza frumoasa facuta de Moraes si nu stiu daca n-a fost mai in fata cand a centrat fundasul FCSB. Cat despre faultul lui Cicaldau,glume proaste DIGSPiste. Mai mult fault fusese la Fortes la aceiasi faza decat la Benzar.

1917554465234186
Silviu Nick  •  01 Aprilie 2019, 09:40

La golul *** Gnohere, în momentul centrării, acesta se afla in off-side.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează