FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 3-2

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // FOTO + VIDEO Ovidiu Hațegan, două greșeli IMPORTANTE în derby » Verdictul specialistului: două goluri au fost neregulamentare!

Faza golului lui Dennis Man // Captură TV Telekom Sport +1   FOTO
Faza golului lui Dennis Man // Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 21:32

Prima repriză incendiară a meciului FCSB - CS U Craiova, încehiat 3-2, a adus și două greșeli de arbitraj, identificate la pauză de fostul mare arbitru Ion Crăciunescu. 

Acesta și-a exprimat opinia cu privire la două faze tensionate, ajungând la concluzia că golurile lui Dennis Man și Alexandru Cicâldău au fost, de fapt, neregulamentare!

Prima fază controversată s-a petrecut în minutul 30, când Dennis Man a înscris golul secund al steliștilor, cel de 2-1. Mingea a ajuns la el în urma unui carambol, iar Ion Crăciunescu a declarat la pauză, la TV Digi Sport, că golul a fost înscris dintr-o pozție de ofsaid!

Hațegan a fost cel care a decis validarea golului, după ce asistentul Octavian Șovre a oscilat între a ridica sau nu fanionul. 

Fault în atac la Cicâldău

Neregulamentar a fost, în opinia lui Crăciunescu, și golul egalizator al lui Cicâldău. Acesta a înscris golul de 2-2 în prelungirile primei reprize, după o fază în care reluările TV arată că l-a doborât pe Romario Benzar. 

VIDEO cu cele două faze

Greleală mare și în repriza secundă

A urmat apoi o altă eroare mare: golul lui Romario Benzar din minutul 54 a fost anulat inexplicabil pentru un ofsaid inexistent - Detalii, AICI

Vezi aici toate detaliile de la FCSB - CS U Craiova

Vezi și: FOTO + VIDEO Atmosferă încinsă la derby: nervi, fumigene și culoare + ultrașii steliști l-au atacat pe Gică Craioveanu » Cele mai tari imagini

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1830824503809454
Marea Egee  •  01 Aprilie 2019, 12:21

FCSB furata ,am trait sa o aud si pe asta ! E la fel de furata cum e si patronul ei pagubit de statul asta sarlatan ,care ii impoziteaza aberant afacerile lui corecte sau MAPN care l-a inselat cu terenurile ,banisorii lui facuti cinstit cu sudoarea fruntii ! Acest Bachus al zilelor noastre care e sigur ca lui "ii ajuta Dumnezeu ca a dat bani la biserici " iar MIMI STOICA ,pare a fi GRIG STEVIE (nume ce il prinde )soferul lui Bachus !

geogeo
geogeo  •  01 Aprilie 2019, 00:15

A explicat Balaj foarte clar de ce nu se da offside la golul lui Man. Daca Ferreira nu s-ar fi deplasat spre minge ar fi fost lovire involuntara si offside, dar pentru ca Ferreira se duce spre minge, nu mai este lovire involuntara, deci nu se pune problema de offside.

1763887750508605
Calin Francu  •  31 Martie 2019, 23:13

Craciunescu asta e un sarlatan de doi lei . La faza cu golul lui Man mingea e sutata de Planici la poarta si e deviata de doi adversari pina ajunge la Man nici vorba de offside . Dar gunoiul asta ca sa nu spuna lumea ca a egalat Craiova dintr-un fault evident a inventat o interpretare gresita la faza de la golul lui Man. Un *** de om . Si apoi tace mic a doua repriza arbitrii au facut praf Steaua si el tace ca un escroc daca gresea invers arbitrii era scandal cit casa . Numai de fazele respective se discuta . Asa ca de obicei cind e furata Steaua toti tac . Numai oameni de nimic . Unde e Cheliosul de Balint sa spuna cum a tras arbitrii cu Craiova.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close