FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA

FCSB - CS U CRAIOVA // Mihai Teja s-a răzgândit din nou: l-a ales pe Ioan Hora în atac pentru meciul cu Craiova » I-a salvat pe steliști la ultimul meci cu oltenii

Mihai Teja l-a ales pe Ioan Hora pentru postul de atacant // FOTO: GSP
Mihai Teja l-a ales pe Ioan Hora pentru postul de atacant // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 19:19

FCSB o înfruntă în această seară pe CS U Craiova, într-un duel din etapa a 3-a a play-off-ului. E ultima șansă pentru roș-albaștri, care își pot lua adio de la titlu în cazul în care nu îi înving pe olteni. 

Mihai Teja și-a schimbat din nou opțiunea pentru omul din avanposturi. Dacă la Giurgiu a fost preferat Gnohere, 30 de ani,  în partida de azi, contra Craiovei, revine printre tituari Ioan Hora, 30 de ani. 

FCSB a început prima partidă din 2019, egalul de la Călărași, 1-1, cu Raul Rusescu titular în atac, iar de acolo a început o rotire continuă între Gnohere și Ioan Hora. „Bizonul” a fost titular de doar două ori, în timp ce Hora a început de 4 ori din postura de titular.

Azi, Hora e omul ales de Teja. În ultimul duel cu Craiova, el nu a dezamăgit, reușind o „dublă” în victoria cu 3-2 din finalul sezonului regulat.

4 goluriîn 6 partide a reușit Hora pentru FCSB în 2019

1 gol în 7 meciuri are Gnohere pentru FCSB în acest an

FCSB: Bălgrădean - Benzar, I. Cristea, Planic, J. Morais - Pintilii, L. Filip - D. Man, Fl. Tănase, Teixeira - I. Hora
Rezerve: A. Vlad, Nedelcu, Fl. Coman, Gnohere, Moruțan, Momcilovic, M. Roman I
Absenți: (Al. Stan, Bălașa, Ov. Popescu)
Antrenor: Mihai Teja

Urmărește AICI partida dintre FCSB și CS U Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lucghencea
lucghencea  •  01 Aprilie 2019, 01:27

Nu exista niciun STELIST la clubul F.C.Fcsb iar suporterii acelui club urasc si STEAUA Bucuresti si Ghencea si pe LACA si pe IOVAN si tot ce tine de autentica STEAUA . Nu dezinformati si manipulati reporteri ai GSP .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează