FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 3-2

FCSB - CSU CRAIOVA 3-2 // Cornel Dinu îl face praf pe Devis Mangia: „Fanii olteni, săracii, sunt păcăliți total!”

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat marti, 02 aprilie 2019 11:37

Cornel Dinu a vorbit despre victoria celor de la FCSB cu CSU Craiova, 3-2, și l-a criticat dur pe antrenorul italienilor, Devis Mangia, căruia i-a reproșat organizarea defensivă.

„Fanii Craiovei, săracii, sunt păcăliţi total. Ei au sentimentul ăsta de respect, de iubire, de dorinţă, iar Craiova în teren nu le dă nimic. Mangia a avut un bum la început, cu aşezarea zonală, cu principiile pe care italienii le ştiu foarte bine, dar dacă stai şi te gândeşti, per total, Mangia nu are nicio treabă cu fotbalul italian.

Când nu te pricepi la jucători şi joci cu Kelic, cu Ferreira, cu «Decor» ăsta în partea dreaptă (n.r. Donkor), joci cu Acka, cu jumătatea asta de geamie (n.r. lăcaș de cult la musulmani), atunci e nenorocire! E dezastru!

Trebuie să îi spui, «Domne, matale vii din catenacio? Ştii ce e fotbalul defensiv italian? Matale ce ai făcut? Coverciano? Comerciano? Matale ştii ce înseamnă un apărător și cum trebuie să facă marcajul ca să nu treacă Morais ca acceleratul, ca trenul prin gară, pe lângă jucătorii tăi?»”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Citește și: 

Viciază Craiova din nou campionatul? Se prefigurează scenarii în care CFR ar fi extrem de avantajată în lupta directă cu FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
sakamoto
sakamoto  •  05 Aprilie 2019, 10:13

Cornel dinu a fost un antrenor de slaba calitate. Se stiu rezultatele, echipelor antrenate de procuror. N-a avut nici pe departe valoarea lui Mircea Lucescu, marele sau rival. Ca fotbalist nu se poate afirma ca a fost super, dar nici ca a fost mediocru:n-a evoluat peste hotare la echipa mare. In modestul-si mocirlosul-campionat romanesc-unde politicul are o mare influentza-se gasesc mereu supervalori. Care daca au sansa sa joace la echipe mari din vestul salbatic, constata ca...n-au valoare. Stefan Kovacs marele antrenor al lui Ajax, zicea ca la fotbal se pricepe toata lumea. Atunci de ce n-ar comenta si cornel dinu, dumitru dragomir, Gigica Becali? Si altii mari priceputzi in fotbal.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  02 Aprilie 2019, 22:53
Postat de Radulescu Aurel pe 02 Aprilie 2019, 19:51

I-mi cer scuze lui dl. Ilie Tarnoveanu pentru ca i-am copiat comentariu pe care i-l redau mai jos,dar are 100/% dreptate si vede lucrurile asa cum stau.Si dl.Dinu are dreptatate(mare adevar spune despre acest mingia),si textul de mai jos ar trebui afisat la intrarea din stadionul craiovean.Aceste este purul adevar:Dinu are dreptate. U CV a jucat frumos cat a mai stiut si mai ramasesera jucatori din vremea lui Multescu. Apoi au scazut treptat. Portari buni ca Straton ,Calancea ,fudasi ca Gardos,Popa au fost indepartati.Multi au regresat fata de cum au venit inclusiv Pigliaceli ,Donkor chiar Cicaldau,Fortes. Nu stie sa corecteze unele asezari in teren ,stangacii in preluari de mingi,deposedari chestiuni care la unii antrenori ca Bergodi, Multescu, Cartu ,Dinu, Petrescu se remediaza imediat.

Eşti alături cu limba română şi cu fotbalul...Calancea, Straton, Gardoş, Răzvan Popa sunt superjucători pt. tine, în schimb Pigliacelli sau Cicâldău ar fi "rebuturi" !!! Nu vrei să te ocupi de şcoală şi mai ales de limba română, să nu mai scrii "î-mi" ?

581534618615543
Robert Ivan  •  02 Aprilie 2019, 21:02

Are dreptate Cornel Dinu (Morais a trecut ca acceleratul, ca trenul prin gară, pe lângă jucătorii olteni. Craiova nu are un aparator de valoare( a primit 3 goluri de la Dinamo, inca 3 cu FCSB si 3+1 gol valabil/anulat tot cu FCSB.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează