FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU

FCSB - CSU Craiova // Control antidoping la derby-ul din această seară » Nu s-a mai întâmplat din aprilie 2018

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2019 19:09

FCSB - CSU Craiova // Partida dintre FCSB și CSU Craiova are o încărcătură maximă pentru ambele echipe.

Pentru jocul de astăzi s-a decis să se efectueze și un control pentru depistarea dopingului. Oficialii de testare au ales câte doi jucători de la fiecare echipe care vor merge la controlul antidoping la finalul meciului.

"Am anunțat managerii, doctorii și delegatul LPF că este control doping este nominal, nu cu tragere la sorți", spune Cristi Balaj.

Inițiativa lui Cristi Balaj

Inițiativa a aparținut lui Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Antidoping. Cele două echipe au aflat în această seară că trebuie să-și trimită câte doi jucători la controlul antidoping. Ultimul control antidoping din Liga 1 a avut loc în luna aprilie a anului 2018.

"Când am fost numit la ANAD am zis din prima zi că o ne îndreptăm atenția și către fotbal! În această seară este primul pas pe care-l facem. Au fost anunțați oficialii ambelor echipe înaintea meciului că în această seară vom avea control doping!

Totul este suportat de ANAD, dar consider că e un lucru normal să avem astfel de controale în prima ligă. Eu mă țin de promisiunea făcută și o să vedeți astfel de controale și pe viitor.

Trebuie să existe o stare de normalitate, vreau o colaborare corectă și trebuie să luptăm împotriva dopajului. Sunt convins că asa cum au promis LPF și FRF vor fi alături de noi în lupta împotriva dopajului!", a declarat în exclusivitate pentru GSP.ro, Cristian Balaj, președintele ANAD.

Meciul dintre FCSB și CSU Craiova poate fi urmărit AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ge3orge3
ge3orge3  •  24 Februarie 2019, 19:22

Sa ii faca si lu MM. Asa scapam de el.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează