FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 0-2

Iulian Cristea și Andrei Ivan nu se pun de acord asupra fazei penalty-ului din FCSB - CSU Craiova

FOTO: Raed Krishan +49   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2022 21:29 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2022 22:13

După FCSB – CSU Craiova 0-2, Iulian Cristea și Andrei Ivan, cei doi jucători implicați în faza penalty-ului oltenilor, au vorbit despre momentul controversat din finalul primei reprize.

  • Context: În minutul 44, Andrei Ivan a intrat în careu, a făcut o fentă, simulând că trage la poartă, a mai înaintat doi metri și a căzut după ce a fost atacat de Iulian Cristea. Arbitrul Horațiu Feșnic a dictat penalty și tot Andrei Ivan a fost cel care a transformat, fără emoții, penalty-ul.

La finalul partidei, fundașul celor de la FCSB a declarat că nu știe dacă l-a atins pe Andrei Ivan, dar că arbitrul a dictat prea ușor lovitura de pedeapsă.

FOTO. Imagini spectaculoase din FCSB – CSU Craiova

+45 FOTO

Iulian Cristea: „Prea ușor acordat penalty-ul”

„Sunt foarte dezamăgit. A fost un joc pe care l-am controlat din primul minut, dar a venit acea greșeală a mea și le-am dat șansa să conducă.  Nu am apucat încă să văd reluările. Eu zic că a fost acordat foarte ușor. Nu mi-am dat seama dacă l-am atins”, a spus Iulian Cristea la LookSport+.

Andrei Ivan: „A fost contact și am speculat”

Andrei Ivan a vorbit și el despre faza penalty-ului:

„A fost contact. Am simțit și normal că am căzut. E normal să speculezi, pentru că sunt 3 puncte puse în joc. Eu am simțit contact și de aceea am căzut. 

Azi ne-am apărat foarte bine și am avut noroc. Contează să ai și noroc. Trebuie să luptăm în fiecare meci. Vrem să câștigăm și cu CFR Cluj”.

Citește și: 

VOCILE GAZETEI » FCSB - CS Universitatea Craiova 0-2, comentat live pe GSP.ro de Cristian Geambașu, Ovidiu Ioanițoaia și Dan Udrea

Ce nu s-a văzut la TV » Cum l-au primit fanii roș-albaștri pe Reghecampf

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (11)
185709488913909
Cristian Anton  •  04 Aprilie 2022, 08:11

Greșeală de arbitraj! Trebuia acordat golul cu mâna FCSB-ului și eventual vre-o două 11m! I-aș întreba pe cei de la FCSB, câte penaltiuri ,,inventate" de căderile ,,plăpândului" Tănase au obținut? Atunci nu au mai avut nimic de zis?

1049998808413764
Nicolae Tudosie  •  04 Aprilie 2022, 01:43

Inteligent rau de tot si Ivan, cum naiba sa declari asa ceva...

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  03 Aprilie 2022, 23:28
Postat de Andrei Bogdan Nicolescu pe 03 Aprilie 2022, 22:52

Te rog sa ma luminezi. Cat despre confuzie, imi cer scuze…

Caută declarația portarului,recitește ce a spus Ivan...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează