FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Curățenia începe cu Bojidar Ciorbadjiski » Gigi Becali renunță la ȘAPTE jucători în iarnă! Numele sunt surprinzătoare

Articol de , , - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 20:20

Bojidar Ciorbadjiski (24 de ani, fundaș central) își va încheia cariera la FCSB după numai o jumătate de an. Acesta va reveni în ianuarie la ȚSKA Sofia. Lista cu alți jucători la care renunță Becali e lungă: Belu, Stan, Popa, Tsoumou, Hora și e posibil să apară și Gnohere printre „remaniați”.

Ciorbadjiski va rămâne doar un experiment neașteptat, nu un fotbalist important al FCSB. Bulgarul împrumutat până la sfârșitul acestui an a adunat doar trei prezențe în Liga 1, a fost eliminat de două ori și nu a arătat că ar fi la fel de valoros ca Planici sau ca Iulian Cristea, stoperii titulari în mod obișnuit. 

Șase sau șapte dispar

Becali ar trebui să plătească 300.000 de euro ca să-l ia pe Ciorbadjiski definitiv de la ȚSKA Sofia și nu va da banii ăștia. Fundașul central în vârstă de 24 de ani a constituit, oricum, o achiziție-surpriză în vară.

Internațional bulgar, cu 9 selecții, și titular la ȚSKA în ultimii patru ani, el a fost împrumutat la București pentru șase luni și cu un preț de transfer definitiv mic, nespecific unui fundaș tânăr și rulat în echipa națională.

Evoluția lui dezamăgitoare de la FCSB a ilustrat faptul că valoarea reală a apărătorului e mai mică decât indicau elementele interesante din CV-ul său.

Ciorbadjiski nu e singurul din lot la care Becali va renunța în iarna aceasta. Lista mai conține multe nume: Belu, Alexandru Stan, Adi Popa, Tsoumou, Hora

Gigi a pomenit recent și despre plecarea lui Gnohere, ofertat din Arabia Saudită cu un milion de euro. Ar fi de ajuns ca și „Bizonul" să vrea să plece în Asia pentru ca afacerea să fie realizată.

Popa credea că avea să joace mai mult 

Tsoumou e în situația în care se găsește și Ciorbadjiski, adică FCSB are dreptul să renunțe la el în ianuarie. Belu și Stan s-au lămurit de multă vreme că nu mai sunt doriți și există șanse ca amândoi să revină la Astra la începutul anului următor. 

Explicațiile din dreptul altor nume indezirabile? Hora nu e un atacant pe planul lui Becali, Gigi a preferat uneori să-l folosească pe Tănase în atac, doar ca să nu joace fostul fotbalist de la CFR și de la Pandurii.

Iar Adi Popa a intrat în conflict cu patronul și cu antrenorul, motiv pentru care a ajuns să nu mai prindă nici măcar lotul de 18 pentru meciuri. Popa spera să prindă echipa mai des, însă a bifat doar cinci partide ca titular, deși mijlocașul dreapta principal, Man, a lipsit multă vreme din cauza accidentărilor.

Cine pleacă de la FCSB

NUMEMECIURI/GOLURI ÎN ACEST SEZON
Belu5/0 
Ciorbadjiski3/0 
Stan1/0 
Popa 8/2
Tsoumou2/1 
Hora9/1 
Gnohere10/5

VEZI ȘI:

Valentin Mihăilă sau Florinel Coman? Cifrele care demonstrează cine este mai bun

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (31)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  17 Noiembrie 2019, 12:23

cine vrea sa-si distruga cariera sa semneze cu jiji, valabil si pt jucatori si pt antrenori.

100002473541087
Danut Ognean  •  17 Noiembrie 2019, 11:51

asta patesc cei ce merg la manastirea fcsb si nu se calugaresc la poruncile staretului gigi

satyricon
satyricon  •  17 Noiembrie 2019, 10:33
Postat de lixandru88 pe 17 Noiembrie 2019, 09:28

Tot prost? Tot prost?

Tu? Da, întotdeauna!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează