FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Scapă Darius Olaru? „E o procedură grea” » Pașii pe care FCSB trebuie să-i facă pentru a-l amenda pe mijlocaș pentru gestul din Conference League

Darius Olaru // FOTO: Imago
Darius Olaru // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2022 10:33 / Actualizat sambata, 20 august 2022 12:16

Gigi Becali este gata să-l amendeze pe mijlocașul Darius Olaru (24 de ani), după eliminarea din meciul cu Viking, dar pentru a aplica această măsură va avea de muncă.

  • Context: În turul meciului cu Viking, din play-off-ul Conference League, Darius Olaru a văzut al treilea cartonaș galben în această campanie europeană, după un gest de neînțeles, făcut în minutul 90+5. Ianis Stoica a fost avertizat pentru un fault la mijlocul terenului, moment în care Olaru s-a dus la arbitru și a protestat vehement. A văzut și el imediat „galben” și va lipsi la returul de joi (ora 20:00)

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a explicat pașii pe care FCSB trebuie să-i facă pentru a-l amenda pe Darius Olaru și spune că suma nu poate depăși 25% din contract.

Lovitură grea pentru FCSB la returul cu Viking » Fără el pe teren, roș-albaștrii sunt de nerecunoscut!
VIKING - FCSB
Lovitură grea pentru FCSB la returul cu Viking » Fără el pe teren, roș-albaștrii sunt de nerecunoscut!

Pașii pe care FCSB trebuie să-i facă pentru a putea să-l amendeze pe Darius Olaru 

 „Dacă amendă e sub 25% din contract, e OK. Dar pentru a fi sancționat e o procedură grea.

Se face Adunarea Generală a Acționarilor sau a Consiliului de Administrație și trebuie decisă amendă. Ulterior, trebuie dusă la FRF pentru a fi ratificată. Și după aceea se aplică”, a spus Emilian Hulubei în emisiunea „DigiSport Matinal”.

Gigi Becali vrea să-l amendeze pe Darius Olaru cu 5.000 de euro

După 1-2 cu Viking, Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre Darius Olaru, anunțând că-l va amenda.

„Am vorbit și cu Dică, i-am zis să-i dea 5.000 de euro amendă. Dacă dai o astfel de amendă înțelege toată echipa. Nu avea dreptate. Ianis a făcut un fault aiurea, de galben, atunci pentru ce să iei și tu galben? Asta este situația, va fi amendat”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Cu el vorbisem în mod special și înainte de meci. L-am rugat să nu ia cartonaș de galben. I-am zis:  «Atât îți cer, Mexic (n.r. - porecla lui Olaru)!». A fost cel mai bun jucător al nostru, a jucat senzațional. Dar când tu faci așa ceva în minutul 90+5...

Va fi amendat 5.000 de euro, deși până acum au fost foarte multe amenzi pe care le-am trecut cu vederea. Am crezut că e un lider. Dacă șeful tău îți spune să nu faci asta și tu faci asta... N-are absolut nicio scuză

- Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO Defensiva de la FCSB, pusă la zid de Iulian Apostol: „Mult prea ușor! Ce s-a întâmplat la golul doi e o enigmă!”

Citește și: 

Șefii lui Toulouse nu vor să audă de clauza lui Edjouma » Cât vor francezii să plătească pentru titularul de la FCSB

Entuziasm general! Ce s-a întâmplat în Norvegia, la o zi după ce Viking a învins-o pe FCSB la București

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
cotonogu1600p
cotonogu1600p  •  21 August 2022, 12:18

Olaru a alergat, dar nu a pus osul. Probabil este avansata chestia cu transferul și nu-l doare de amenda.

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  20 August 2022, 18:30

..."Mai scumpi, mai înalți, mai experimentați"...

digei
digei  •  20 August 2022, 15:13
Postat de stefanr pe 20 August 2022, 12:34

Filmul asta l-am mai vazut inainte de transferul lui Tanase. Stoica se enerveaza pe un jucator. In mod clar Olaru a luat deliberat galben. Asa e indisponibil pt retur si poate negocia de acum o eventuala plecare. Are o sapt in plus. Stoica doar face jocul lui Olaru (cum l-a facut si pe al lui Tanase). Pune jucatorul in stare de conflict cu propriul club ca sa forteze un transfer.

Desigur ca MM face asta total dezinteresat. :))))))))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează