FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Șefii lui Toulouse nu vor să audă de clauza lui Edjouma » Cât vor francezii să plătească pentru titularul de la FCSB

Malcom Edjouma/ foto Cristi Preda (GSP)
Malcom Edjouma/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 18:29 / Actualizat vineri, 19 august 2022 19:09

Toulouse a stabilit suma maximă pe care ar fi dispusă să o plătească pentru Malcom Edjouma (25 de ani), mijlocașul lui FCSB.

Deși Gigi Becali,patronul roș-albaștrilor, anunța că Edjouma pleacă doar pentru 5 milioane de euro, clauza din contract, Toulouse ar fi dispusă să plătească maximum 2,5 milioane de euro, potrivit Les Violets, site apropiat de clubul din Ligue 1.

FCSB cheltuie o avere pentru deplasarea din Norvegia » Detalii din culise: „Știți cât ne costă?”
FCSB - VIKING 1-2
FCSB cheltuie o avere pentru deplasarea din Norvegia » Detalii din culise: „Știți cât ne costă?”

Toulouse ar da maxim 2,5 milioane de euro pe Edjouma

Toulouse, nou promovată în Ligue 1, a pus ochii pe Edjouma, pe care vrea să îl readucă acasă, el fiind originar din orașul echipei violet.

Damien Comolli, managerul echipei din Hexagon, nici nu vrea să audă de clauza din contractul mijlocașului lui FCSB, de 5 milioane de euro. Fostul conducător de la Liverpool ar vrea să plătească aproximativ două milioane de euro, fiind dispus să urce până la maximum 2,5.

Pentru mijlocașul central, FCSB plătea 330.000 de euro în februarie, când îl transfera de la FC Botoșani. El e un titular indiscutabil în acest sezon la FCSB, bifând deja 8 partide în toate competițiile în actuala stagiune.

Gigi Becali, reacție după interesul lui Toulouse pentru Edjouma

După ce a aflat de interesul lui Toulouse pentru Edjouma, Gigi Becali a declarat că nici nu vrea să audă de o ofertă pentru francez. Mijlocașul de la Botoșani ar pleca doar dacăa r fi activată clauza din contract, de 5 milioane de euro.

„Să plătească clauza de 5 milioane de euro. Eu nu îl las, dar are clauză de 5 milioane de euro”, a spus Becali la Antena Sport.

Citește și alte știri despre FCSB:

MM Stoica nu-l iartă pe Darius Olaru! Amendă uriașă și o rafală de reproșuri în direct: „N-are absolut nicio scuză! De ce faci asemenea gesturi?”

Posibila problemă a lui Octavian Popescu, aflat într-o prăbușire de formă: „Are o vină”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cladmoney
cladmoney  •  20 August 2022, 08:43
Postat de dandana pe 19 August 2022, 19:30

Pai asta face 5 milioane? Și 2 milioane jumătate mi se pare mult, joaca în România și are unde sa se desfășoare, dsr în Franța ar freca banca. Iar după aseară mai vinde Becali cu 500 de mi nu 5 milioane. Frate mi se pare o glumă proastă sa ceri 5 milioane pe un jucător fără viitor

Frate, mi se pare că n-ai citit articolul! Păi dacă tot comentezi precum marele specialist, nu ar fi mai bine să citești tot, nu doar ce-ți convine? Becali a fost clar: “nu vreau să-l dau, dar are clauză, dacă plătesc clauza, nu am ce să fac!” Exact cum a fost cu Miculescu, UTA nu a vrut să-l dea, dar Becali a plătit clauza. Nu mai opina aiurea-n tramvai, mai bine vezi-ți de ale tale!

superdaniel72
superdaniel72  •  19 August 2022, 20:46
Postat de ionescugeorge77 pe 19 August 2022, 19:34

...un articol scris degeaba ...jiji a fost clar ...nu l da decat cu 5 milioane ...

Eu cred ca merita 20. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cornelwilde
Cornelwilde  •  19 August 2022, 20:08

Cum numai atâta, pai asta este titular de bază la fcsb? Întra nea Gigi în grupe și nu mai vinde .Urmează champion leag.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează