FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noul jucător de la FCSB, subiect de glume: „A mai crescut în înălțime după ninsorile astea”

Robert Niță, 43 de ani, fost jucător la Steaua și Rapid, a glumit pe seama noului fotbalist de la FCSB, Denis Haruț (21 de ani).
Robert Niță, 43 de ani, fost jucător la Steaua și Rapid, a glumit pe seama noului fotbalist de la FCSB, Denis Haruț (21 de ani).

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 11:24 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 13:28

Robert Niță, 43 de ani, fost jucător la Steaua și Rapid, a glumit pe seama noului fotbalist de la FCSB, Denis Haruț (21 de ani).

„E ceea ce îi trebuie lui FCSB. Eu zic că va intra foarte rapid în echipă. Ar fi util ca fundaș central. Legat de înălțimea lui, poate a mai stat cu picioarele în apă după ninsorile astea și a mai crescut puțin 😂”, a declarat Niță la ProX.

  • CONTEXT: La jumătatea lunii ianuarie, când transferul lui Haruț la FCSB a intrat în impas, Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, scria pe Facebook despre statura lui Denis: „Între timp, mai precis în iarna asta foarte scurtă, Haruț s-a transformat într-un jucător cu talie. Eu am 1,84 și, trecând pe lângă el anul trecut, i-am estimat înălțimea la 1,80-1,81. Citesc că are 1,85 (conform unei publicații care l-a citat) sau 1,84 și un fel de Sergio Ramos (conform alteia) iar postul lui este fundaș central. E posibil ca Haruț să fie viitorul lider de care fotbalul românesc are nevoie, poate va prelua în viitor de la Chiricheș responsabilitatea organizării defensive a naționalei mari, de ce nu? Mai ales că are acum aceeași înălțime cu Iulian Cristea și puțin-puțin sub Miron. Dar poate mai crește”.

1,80meste înălțimea lui Haruț, conform InStat

Denis Haruț s-a transferat până la urmă la FCSB

La începutul anului, FCSB ajunsese la un acord cu FC Botoșani, urma să achite 700.000 de euro în schimbul apărătorului, iar moldovenii mai păstrau 20 la sută din profitul rezultat la un transfer viitor al jucătorului. Apoi Denis a refuzat să semneze cu roș-albaștrii, deranjat că-i fuseseră propuse două contracte, pe cinci ani fiecare, dintre care unul era semnat „în alb” - clubul avea dreptul să-l înregistreze oricând i-ar fi convenit. 

Din informațiile GSP.ro, Becali va plăti pentru Haruț 661.000 de euro. Jucătorul va semna pe 5 ani cu FCSB, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. FC Botoșani va păstra 20% dintr-un viitor transfer.

Ianis Zicu, dezvăluirea carierei: „Îmi doream să joc la Steaua! Au fost două negocieri, dar nu s-au materializat”

Citește mai multe știri despre FCSB:

FC Botoșani rămâne cu 20% din Haruț: „Poate mai luăm 1 milion de euro de la FCSB”

MVP cu Dinamo! Început fabulos de an pentru Octavian Popescu » Lângă Lewandowski, Suarez și Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close