FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Dennis Man, mesaj pentru Gigi Becali » Reacția sa după ce steliștii au fost numiți „mortăciuni”

Dennis Man
Dennis Man

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 18:15

Dennis Man, atacantul de 20 de ani al celor de la FCSB, i-a răspuns azi lui Gigi Becali, patronul echipei, care i-a numit „mortăciuni” pe jucători după egalul cu Viitorul 1-1. (Detalii AICI)

  • FCSB și Astra se vor întâlni duminică, de la ora 21:00, pe TV DigiSport, TV Telekom Sport, Look Plus și liveTEXT pe GSP.RO.

„Este patronul echipei și are dreptul să spună ce vrea el. Este greu și pentru noi pentru că suntem oameni și încercăm la fiecare meci să intrăm bine pe teren și să ne facem treaba ca să nu îi dăm motive să ne critice. Nu poți tot timpul să fii la un nivel foarte ridicat și asta se vede. Noi intrăm motivați pe teren, cu o dorință de a face cât mai multe lucruri bune. Dacă intri și nu îți faci treaba, e normal ca oamenii să te critice.

Problema e că am pierdut foarte multe puncte cu echipe mai mici și asta ne-a costat în lupta pentru titlu. Cred că am intrat pe teren și am crezut că vom câștiga meciurile doar pentru că ne numim Steaua. Orice echipă din Liga 1 joacă altfel cu noi”, a declarat Dennis Man la conferința de presă.

Vezi și:

VIDEO Mihai Teja, după ce Gigi Becali i-a făcut „mortăciuni” pe jucători: „Respectăm părerea patronului” + Vrea prelungirea contractului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  29 Aprilie 2019, 18:12

In primul rand va numiti FC FCSB,sinu Steaua,IAR IN AL DOILEA RAND SUNTETI DE NIMIC DACA ACCEPTATI CA UN NIMIC SA AIBA DREPT DE VIATA SI DE MOARTE ASUPRA VOASTRA SI ACCEPTATI SA FITI CA SLUGILE PENTRU EL! Va meritati soarta!Cine a avut demnitate a plecat de la ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius.bxl
marius.bxl  •  28 Aprilie 2019, 13:44

Bai man lasa tu politica si concentreazăte pe jocul tau ca de la un timp esti in scdere de forma

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  28 Aprilie 2019, 11:03

Fc FCSB - Clubul fantoma in care nimic nu e ce pare: Becali- patronul care nu e patron; jucatori care mai de care: Messi, Mbappe si Modric care nu sunt; cvadrupla istorica care mai asteapta; campiona de doi ani care ...nu este.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează