FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB din nou în Ghencea?! Mesaj direct pentru Florin Talpan

Dumitru Dragomir susține că FCSB poate evolua pe noul stadion din Ghencea +14   FOTO
Dumitru Dragomir susține că FCSB poate evolua pe noul stadion din Ghencea

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 12:42

Dumitru Dragomir (73 de ani), fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că orice echipă va putea juca pe noul stadion Ghencea, chiar și FCSB.

Deși Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a afirmat cu tărie că „FCSB nu poate juca niciodată în Ghencea”, Dumitru Dragomir îl contrazice.

„Categoric, 100% va putea juca pe stadionul Ghencea. Eu am o impresie bună despre Talpan, ca jurist îmi place, l-aș angaja. Dar aici nu are dreptate, stadionul a fost făcut din banii noștri, ai tuturor. Acolo poate să joace oricine. Pe acel stadion trebuie să joace echipele care plătesc taxe mari, statul trebuie să recupereze banii pe care i-a cheltuit”, a declarat Dragomir la PRO X.

La începutul lunii martie, reprezentanții Ministerului Apărării Naționale au declarat că CSA Steaua va administra arena din Ghencea.

„După finalizarea obiectivului de investiții, stadionul Steaua - Ghencea va intra în proprietatea Ministerului Apărării Naționale și în administrarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua București”, a fost mesajul MApN pentru ziare.com.

GALERIE FOTO. Stadionul Ghencea

+10 FOTO

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre FCSB:

Victor Ciutacu, dialog la TV cu Becali: „Gigi, nu ești centrul universului! Te cerți cu mine?”

Jucătorii FCSB au cedat: salarii tăiate până în septembrie! » Florin Tănase acuză Gazeta, deși Gigi Becali a confirmat dezvăluirile redacției: „Ziar mincinos!” :)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
2815828051797716
Ea Totea  •  28 Martie 2020, 16:56

George Becali are varianta sa joace in chirie pe foarte multe stadioane din Bucuresti si din tara (doar in Bucuresti are National Arena, Dinamo, Rapid, Arcul de Triumf, Sportul Studentesc). Care este logica sa vina in Ghencea pe stadionul Steaua Bucuresti atata vreme cat el are procese pe rol cu aceasta entitate, plus daune de achitat? Cu siguranta pe stadionul Steaua Bucuresti va putea juca orice echipa ce plateste chirie, dar nu FC FCSB SA. Este in primul rand imoral. Ca si cum tu te judeci cu vecinul de peste drum de cativa ani pe un pamant dar insisti sa te duci la el sa faceti Revelionul impreuna desi ai avea posibilitatea sa te duci la alti vecini.

respect2014
respect2014  •  27 Martie 2020, 20:08

Daca stadionul va fi admimistrat de armata, fara obiective economice ar fi stupid si contraproductiv. Este o baza sportiva nu o unitate de lupta. Se pot organiza meciuri de crichet, oina, box sau fotbal. Sau evenimente. Concerte de exemplu. Toti cei care vor sa inchirieze vor plati. Daca o singura entitate separata de armata va inchiria stadionul atunci evident si FCSB va putea. Eu nu discut cat de moral, corect este. Ce pateste galeria sau mai stiu eu ce amanunte. Legal , daca stadionul va fi inchiriat macar odata pentru orice altceva in afara de meciurile echipei de fotbal Steaua...pe urma FCSB va putea juca acolo!

gikiewicz93500
gikiewicz93500  •  27 Martie 2020, 19:46
Postat de stelistcivil pe 27 Martie 2020, 19:16

Ca de obicei un monument de ignoranta! Rudimentarul vorbește in anul 2020 și in UE despre dreptul armatei de a avea o arena modernă, cu 31 mii locuri și club sportiv! Așa cum și armatele din Franța, Germania, Olanda, etc au acest drept sacru de a se amesteca abuziv, brutal și stalinist in sportul profesionist! Rudimentar in gândire și mentalitate, o deplina noapte a minții la acest individ de un ridicol absolut!

si la vara cald, in concluzie.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează