FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorii FCSB au cedat: salarii tăiate până în septembrie! » Florin Tănase acuză Gazeta, deși Gigi Becali a confirmat dezvăluirile redacției: „Ziar mincinos!” :)

Florin Tănase, căpitanul FCSB, a vorbit cu Gigi Becali
Florin Tănase, căpitanul FCSB, a vorbit cu Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2020 16:55

Atacantul Florin Tănase (25 de ani) a dezvăluit că jucătorii de la FCSB au acceptat ce patronul Gigi Becali să reducă salariile până în septembrie 2020, din cauza pandemiei de coronavirus, deși o parte dintre ei nu doreau asta (DETALII). Căpitanul bucureștenilor simte că a fost prins într-o conspirație. 

Căpitanul roș-albaștrilor a fost cel care a negociat direct cu Gigi Becali, în numele jucătorilor. Tănase a precizat că a obținut o reducere de termen până la care salariile să fie diminuate: toți fotbaliștii vor avea contractele reduse până în septembrie 2020, și nu până în ianuarie 2021, cum ar fi vrut inițial patronul. 

„Eu si colegii mei am inteles situatia dificila in care ne aflam cu totii si am decis, prin acceptarea unei reduceri salariale temporare, sa oferim ceva inapoi clubului care ne plateste si pentru care ne dorim cu totii sa facem performante. In calitate de capitan al echipei, am fost cel care i-a reprezentat pe jucatori in discutiile pe aceasta tema cu patronul, care a propus reducerea salariilor pana in ianuarie 2021. La insistentele mele, a acceptat ca aceasta perioada sa se diminueze pana in luna septembrie 2020”
- Florin Tănase, căpitan FCSB

Florin Tănase acuză Gazeta

Deși patronul Gigi Becali a confirmat dezvăluirile Gazetei Sporturilor, recunoscând conflictul de pe Whatsapp și faptul că nu toți jucătorii au vrut să-l urmeze pe Tănase, „decarul” FCSB are altă variantă. Consideră că e acuzat pe nedrept și vede interese obscure la mijloc: 

„De aici si pana a scrie, insa, ca am fost numit tradator de catre coechipieri, este cale lunga. In plus, este o ofensa extraordinara adusa mie de catre un ziar care ar trebui sa fie respectabil! 

Este pacat sa vad cum anumiti jurnalisti, care probabil actioneaza la comanda unor persoane cu diferite interese, isi permit sa publice asemenea articole mincinoase, care aduc atingere demnitatii mele. Asadar, va rog sa nu luati in considerare informatiile mincinoase aparute in Gazeta sporturilor de astazi si sa aveti garantia ca intre mine si colegii mei nu au existat discutii de genul celor relatate. Mai mult, consider ca atat eu, cat si colegii mei, pentru faptul ca suntem dispusi sa renuntam la sume considerabile din contractele noastre, ar trebui sa fim tratati cu respect si consideratie!”, a scris Florin Tănase pe Facebook.

Gigi Becali, mândru de Florin Tănase

„Eu am vorbit și mi-am dat seama că am jucători de mare caracter. Nu toți! Să vedem. Primul care a acceptat, iar pentru asta din toată inima mea îl respect și îi mulțumesc, a fost căpitanul Florin Tănase. Am vorbit cu el și a zis « Da, nea Gigi, eu semnez!». 

Ceilalți... că fac, că dreg, ce vorbeau ei pe grup. Tănase a zis «Nea Gigi, eu am promis. Ăia văd că nu știu ce fac, că vals tango. Eu vin. Am promis, mâine vin și semnez».

Vreau neapărat doi jucători să mai aibă caracter: Coman și Man. Vreau să fie recunoscători. Coman a zis că semnează fără să se uite. Și pe urmă au sunat Vână, Crețu, Ovidiu Popescu.
 

Ceilalți care nu vor să accepte, rămân cu 40% din salariu, nu cu 50%, pentru că îmi permite Codul Civil. Și atunci o să le dau și peste nas. Cine nu are caracter, îi dau și mai puțini bani
Gigi Becali, azi dimineață, la TV Pro X

VIDEO » România a depășit pragul de 1.000 de persoane infectate 

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali îi scoate pe jucători din casă și bagă echipa în carantină: „O să stea două săptămâni”

Lovitură pentru FCSB! Gigi Becali a pierdut definitiv procesul la FIFA » Cât trebuie să plătească + ce riscă dacă refuză

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
623506571124451
Marian Iordachescu  •  28 Martie 2020, 02:12

Nu gazeta sporturilor este mincinoasa ,Tanase este tradator si fara caracter Sunt convins ca toti jucatorii sunt suparati pe Tanase Si eu daca as fi in locul lor nici nu as mai dori sa-l vad si sa nu se mire daca nici clegii nu o sa-l mai vada nici pe teren in timpul jocului Cine este el sa-si permita sa semneze in numele colegilor ,chiar daca Becali i-a pus banderola de capitan pe mana Sa-si faca si un tatuaj pe frunte si sa inscriptia FCSB (face ce spune becali sau pentru el *** *** Stana Becali)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kratosdoom
kratosdoom  •  27 Martie 2020, 01:52
Postat de andrei_2000e pe 26 Martie 2020, 22:47

Are dreptate d0b11tu0cule!Daca acei 93500 euro sunt banii de tigari pentru marele magnat,pardin magnet la banul public,trebuia sa-i platesca fara sa ajunga la FIFA acest caz.Ori e sarac,ori e escroc,ca de obicei,iar tu ramai acelasi sarantoc consacrat cu speranta la mai bine.

???? deci tu mai bine ai plati acum 90 de mii de euro decat peste un an? de aia tu esti sarac si becali bogat. sa spui ca becali este sarac in timp ce tu sustii saracia lui negoitza din vitan barzesti,este prea de tot.

andrei_2000e
andrei_2000e  •  26 Martie 2020, 22:47
Postat de kratosdoom pe 26 Martie 2020, 22:17

repet,ce relevanta au aia 90 de mii de euro care sunt bani de tigari pentru becali cu treaba asta. gandeste-te ca nu l-ai platit pe om un an,numai din dobanzi si tot ai castigat ceva. decizia este ca suma aia se da fara dobanzi sau alte penalizari. deci un castig financiar din punctul asat de vvedere. dar cat de ridicol sa fii sa te legi de suma asta mica si care nu o sa reprezinte nicio problema,dar nu raspunzi la o intrebare simpla,ce se intampla daca Steaua era ca si dinamo sau rapid,mai vrea mapn si csa echipa de fotbal,sau ne ignorau total cum face o lume intreaga cu vitan barzesti? ca repet,de 3 ani negoitza tot spune ca vinde si nu vrea nimeni echipa,nici statul,nici seicul,nici primaria. nimeni.

Are dreptate d0b11tu0cule!Daca acei 93500 euro sunt banii de tigari pentru marele magnat,pardin magnet la banul public,trebuia sa-i platesca fara sa ajunga la FIFA acest caz.Ori e sarac,ori e escroc,ca de obicei,iar tu ramai acelasi sarantoc consacrat cu speranta la mai bine.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează