LIGA 1  ·  FCSB

FCSB. Victor Ciutacu, dialog la TV cu Becali: „Gigi, nu ești centrul universului! Te cerți cu mine?”

Gigi Becali a avut un schimb de replici cu Victor Ciutacu
Gigi Becali a avut un schimb de replici cu Victor Ciutacu

Vineri, 27 Martie, 02:07

Victor Ciutacu și Gigi Becali, patronul FCSB, au avut un schimb de replici în direct la TV. Totul a pornit după ce jurnalistul l-a criticat pe omul de afaceri pentru că acesta s-a luat de Cosmin Olăroiu.

La doar câteva zile după ce a postat un mesaj dur la adresa lui Gigi Becali, pe contul de Facebook, Victor Ciutacu a dat lămuriri cu privire la ce a vrut să spună și a avut un dialog cu finanțatorul FCSB.

„Apreciez foarte mult ce face Gigi Becali în materie de acte caritabile, binefacere așa cum zice el. L-am lăudat și public. Problema lui apare când nu mai e în centrul atenției. Cunosc gestul făcut de Olăroiu pentru că eu l-am intermediat. M-a sunat cel care se ocupă de restaurantele lui și mi-a spus că Oli a fost impresionat de ce a văzut la televizor vrea să ajute Spitalul Victor Babeș. 

L-am pus în legătură cu managerul spitalului, căruia Olăroiu i-a spus că vrea să asigure masa angajaților și să dea orice sumă necesară. I s-a transmis că, pentru moment, cel mai bine e să dea masa de prânz pentru 100 de persoane și că, dacă va fi nevoie, va apela din nou la el. Oli m-a rugat să nu spun nimic, dar a spus-o două zile mai târziu managerul spitalului. Gigi a ieșit cu acea declarație nefericită și i-a spus lui Oli să pună banii pe masă că lumea nu moare de foame. De aceea a apărut și reacția mea. Apreciez că Gigi nu  răspuns”, a declarat Victor Ciutacu la Pro X.

VIDEO » Victor Ciutacu, derapaj la adresa lui Becali, după cearta cu Olăroiu

Victor Ciutacu: „Gigi, nu ești centrul Universului!”

Ulterior, Gigi Becali a fost contactat și cei doi au avut un schimb de replici.

Gigi Becali:  „Am vorbit cu Oli pe tema asta. I-am zis că dacă îmi era străin nu comentam. El fiind un prieten, i-am spus ca unui prieten. I-am dat un sfat. A zis că dacă e vorba de asta, dă și bani dacă e nevoie. Mi-a spus că i-au transmis oamenii că nu e nevoie de bani. Oli e prietenul meu, nu se supără”
Victor Ciutacu: „Pe mine nu m-a supărat. Repet. Eu doar apreciez gesturile de cariate pe care le faceți. Unii anunță, alții nu. Sunt banii fiecăruia. Auzisem că lumea se întreabă de ce nu dă Țiriac bani. Fiecare face ce vrea cu banii. Eu știu de gesturile caritabile pe care Țiriac le face de 25 de ani, dar pe care nu le anunță”.

Gigi Becali: „Iartă-mă ca te întrerup. Hai să-ți spun care e treaba. Eu dădeam ajutoare la spital de o săpătămână și nu am spus. Presa a aflat și am fost întrebat. Ce să fi spus? Că sunt minciuni?”

Victor Ciutacu: „Gigi, stai un pic! Nu te certa cu mine”

Gigi Becali: „De ce să vorbesc eu de Țiriac? Oblig eu oamenii să dea bani? Ce treaba am eu cu el?”

Victor Ciutacu: „Nu era vorba de tine, Gigi! Nu tot Universul se învârte în jurul tău. Tu vrei să ne certăm pe ceva cu care amândoi suntem de acord?”

 

Gigi Becali: „Eu nu știam ce ai spus despre mine. Nu mă interesează. Nu mă cert cu tine. Fiecare alege să facă ce vrea”

Victor Ciutacu: „Gigi, te inflamezi degeaba! Eu spun că e bine când anunți ce faci”

Gigi Becali: „Nu mă inflamez, tată! Stai liniștit. Dar tu dacă ai emisiune la România TV ce cauți la Pro X? Vrei să fii la toate televiziunile?”

Victor Ciutacu: „Întreabă-i pe cei de la emisiune”

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește mai multe știri despre FCSB:Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (18)

Driver Deceneu  •  27 Martie 2020, 21:59

Nu o fi Becali,centrul Universului,si poate are multe defecte,dar a făcut mult bine la mulți,atat la persoane fizice,cât si la spitale,biserici,etc.Dar,tu Ciutacule,in afară de faptul că ești centrul tâmpeniei,ce ai făcut tu concret pt oameni ,pt societate.Dai din gură,spui numai tâmpenii,astasi faci,nu ești in stare de nimic

Neculaescu Mircea  •  27 Martie 2020, 12:49
Postat de albalbastru72 pe 27 Martie 2020, 12:05

Ciutacu are dreptate,ciobanul nu trebuie sa dea din gura ca e toxic si duhneste.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mihai Buzea  •  27 Martie 2020, 12:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1