FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

FCSB. Victor Ciutacu, derapaj la adresa lui Becali, după cearta cu Olăroiu: „Gigi, încerc să fiu măsurat, poate îți traduce unul dintre sclaveții tăi”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2020 14:42

Jurnalistul Victor Ciutacu a postat pe contul de Facebook un mesaj dur pentru Gigi Becali, patronul FCSB. 

Realizatorul TV l-a criticat pe Gigi Becali pentru că omul de afaceri s-a luat de Cosmin Olăroiu, reproșându-i că nu a dat bani, ci mâncare către spitalele în care medicii se luptă cu coronavirusul. În plus, Ciutacu l-a certat pe finanțatorul de la FCSB pentru că s-a lăudat la televizor cu faptele sale. Acesta și-a început însă postarea cu un derapaj la adresa lui Becali și a apropiaților săi: 

„Băi, Gigi, știu că n-ai tu treabă cu rețelele sociale, dar o să încerc să-ți explic pe limba ta. Și poate se găsește unul dintre sclaveții tăi, care oricum stau lipiți de Facebook, să-ți spună. Și, eventual, să-ți traducă. Ești vanitos și că ți se pare că tu ești stăpânul binefacerilor, iar acum te-a lovit frustrarea că-ți ia altul fața, dar chiar nu e cazul. Știi că apreciez activitatea ta caritabilă și că n-o să uit niciodată că, la rugămintea mea, ai pus vârtosul umărul la salvarea de la moarte a unui copil. Tocmai d-aia încerc să fiu măsurat...”

Ciutacu a povestit apoi pas cu pas cum a ajuns Olăroiu să ajute doctorii de la Spitalul Victor Babeș cu 100 de mese pe zi și de ce nu a donat și bani:

„Hai să-ți explic cum stă treaba. Când a bubuit criza la noi, m-a sunat Carare Dorin și mi-a spus că Oli vrea să ajute. Eu i-am făcut legătura cu doctorul Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babeș. Căruia, în urma unei convorbiri telefonice, Oli i-a oferit sprijin financiar și logistic oricât are nevoie. Iar reputatul medic i-a spus că, deocamdată, are nevoie de masă caldă pentru cadrele medicale care nu ajung acasă și că, apreciindu-i generozitatea, își va permite să-i comunice ulterior, după ce va trece sezonul generozităților strigate, necesarul (inclusiv financiar, dacă va fi cazul) pentru funcționarea spitalului. 

Pentru că, deși pentru tine poate fi greu de înțeles, unii oameni, după ce-și scot masca și combinezonul alb, au nevoie de o masă caldă, nu de o bucată de telemea delicioasă de oaie. Iar o ciorbă, un fel doi și un desert le sunt acum, cu siguranță, infinit mai utile decât, să zicem, un transport special de icoane de la Muntele Athos. 

Odată setată modalitatea de colaborare, Oli m-a rugat personal să nu dau nimic pe post. M-am ținut de cuvânt. Iar donația lui ar fi rămas anonimă dacă doctorul Imbri nu ar fi făcut-o publică, fără să mă anunțe în prealabil, la mine în emisiune. Pe de o parte, mi-a crăpat obrazul de rușine față de Oli, pe de altă parte, m-am bucurat că medicul a demonstrat că e om de bun simț și m-am adaptat din mers. Îți trimit și video pe Whatsapp, dacă vrei. Nu e greu de folosit, apeși pe săgețica aia din mijlocul chenarului și începe să vorbească”

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, critică ieșirile lui Gigi Becali » Afirmă că sezonul de Liga 1 nu va fi decis pe teren!

„Latifundiare, știu că ți-e greu, dar obișnuiește-te cu ideea că nu ești nici cel mai frumos, nici cel mai deștept, nici cel mai ganeros om de pe Planeta Pământ. Dar, dacă te consolează, există destui (și eu mă număr printre ei) care apreciază că tu te numeri printre cei care întorc ceva societății. Nici măcar nu mă interesează care sunt rațiunile gesturilor tale generoase. Bine că le faci! Tu și - repet, obișnuiește-te cu ideea - alții. Printre care și antrenorul care ți-a dus echipa de fotbal cel mai sus de la nea Imi Ienei și Puiu Iordănescu încoace. 

Într-un stat iresponsabil, care la un moment dat a închis spitale și a tăiat salarii ca să dea banii economisiți la ANRP, astfel de gesturi sunt necesare și de salutat. Și, cu riscul de a te mai dezamăgi încă o dată, însumate și transformate în bani, cele 100 de porții de mâncare pe zi, pe toată durata crizei, s-ar putea să fie mai scumpe decât cei 50.000 euro cu care te lauzi tu câ ai schimbat fluxul de producție la Braiconf”
Victor Ciutacu

 Ce s-a întâmplat între Cosmin Olăroiu și Gigi Becali 

După ce Gigi Becali a anunțat că a donat bani și aparatură pentru spitale și că sunat la o fabrică de cămăși pentru a le cere angajaților să fac măști, Cosmin Olăroiu, antrenor la Jiangsu Sunning, a anunțat că donează zilnic câte 100 de porții de mâncare pe zi pentru personalul medical de la spitalul „Victor Babeș” din București. Gigi Becali l-a criticat ulterior pe antrenorul care a dus Steaua în semifinalele Cupei UEFA. 

„Să nu se supere Oli, dar nu e nevoie de 100 de porţii de mâncare. Bagă mâna în buzunar! Lasă 100 de porţii de mâncare, bagă mâna în buzunar şi dă 100.000, 200.000, 300.000 de euro, nu 100 de porţii de mâncare, că au oamenii de mâncare, vezi-ţi de treabă! Lasă-mă, mă, cu mâncarea caldă, nu are nevoie omul de mâncare caldă, cine-i mănâncă mâncarea caldă? Cumpără-le ce au nevoie acolo în spital! Nu să dăm mâncare la doctori, că au mâncare doctorii. Să nu se supere Oli, dar dacă atunci când eşti milionar şi încerci să dai nişte lucruri mici ca să te coste puţin, mi se pare că nu e prea frumos. Pe mine mă sună 20 de spitale care au nevoie de tot felul de materiale”
Gigi Becali 

Citește alte știri despre FCSB: 

Cosmin Olăroiu, răspuns pentru Gigi Becali » Ce i-a transmis după ce a fost criticat pentru că nu ajută financiar doctorii

Gigi Becali, transferuri la superofertă: „O să las la preț” » 3 jucători sunt deja pe lista roș-albaștrilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (116)
navzar_t
navzar_t  •  23 Martie 2020, 14:05
Postat de chromophobia pe 23 Martie 2020, 11:10

Cate nu suport eu la Becali dar are dreptate in privinta altora care au multi bani.Nu vorbesc despre Olaroiu.Unde sunt Tiriac,aia de la Dememan,Micula si mai stiu eu care?

doneaza fara a face totul public

aius
aius  •  23 Martie 2020, 13:19

Ciutacu si Becali...Romania, te iubesc !

emil1986
emil1986  •  23 Martie 2020, 12:22
Postat de cpt.ahab pe 23 Martie 2020, 09:48

Dar autoritățile de ce nu s-or fi gândit la mesele calde? Pentru că-s tot timpul praf? Și pentru că nu le duce mintea decât la impuneri și potlogării?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (116)
Comentează