FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB / Gigi Becali, transferuri la superofertă: „O să las la preț” » 3 jucători sunt deja pe lista roș-albaștrilor

Gigi Becali își dorește transferul lui Chindriș de la Botoșani
Gigi Becali își dorește transferul lui Chindriș de la Botoșani

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2020 07:06

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a declarat că este dispus să scadă prețurile jucătorilor săi, în contextul pandemiei de coronavirus care a produs o criză și în fotbal. Veste excelentă pentru FCSB, principalul partener de afaceri al moldovenilor.

„În momentul ăsta nu poți să anticipezi nimic. Sunt convins că fotbalul nu va muri, cum nu va muri nici societatea, dar probabil vom fi așezați pe alte repere financiare. Că prea o luaseră razna prețurile în fotbal. Dacă fotbalul european va avea de suferit, probabil o să mai las și eu din prețuri la unii jucători. Nu regret că nu l-am vândut deja pe Chindriș la FCSB. Vedem ce va fi”, a declarat Iftime, potrivit TV Digi Sport.

FCSB, 3 jucători de la Botoșani pe listă

Gigi Becali, patronul FCSB, poate profita de scăderea prețurilor, având deja trei jucători de la FC Botoșani pe listă:

  • Andrei Chindriș (21 de ani) - moldovenii cereau aproximativ 1,5 milioane de euro pentru a renunța la stoper, preț care l-a făcut pe Becali să renunțe la transfer pentru moment:
  • Marko Dugandzic (25 de ani, atacant) - croatul e noua vedetă a moldovenilor, reușind să marcheze de șase ori în primele cinci partide din Liga 1;
  • Jonathan Rodriguez (29 de ani, mijlocaș central) - e „motorul” Botoșaniului în ultimele trei sezoane și un alt jucător care i-a atras atenția lui Becali.

650.000 de euroeste cota lui Chindriș, potrivit Transfermarkt

Multe afaceri între Valeriu Iftime și Gigi Becali

În ultimii ani, FCSB a reprezentat o sursă de venit extrem de importantă pentru FC Botoșani. Clubul din Moldova a vândut nu mai puțin de 6 fotbaliști către gruparea roș-albastră: Golofca, Mihai Roman, Moruțan, Oaidă, Soiledis și Miron au ajuns în curtea actualei vicecampioane, însă primii doi au eșuat deja și s-au întors între timp la Botoșani. 

JUCĂTORII CUMPĂRAȚI DE FCSB DE LA BOTOȘANI

NUME SUMĂ (euro)
Moruțan 1.100.000
Oaidă 700.000
Golofca 400.000
M. Roman 400.000
Soiledis 75.000
Mirongratis (Botoșani a păstrat 30% dintr-un viitor transfer)
TOTAL 2.675.000

Gigi Becali anunță dezastrul la FCSB: „La revedere, închid tot! Iau 3-4 jucători și mergem la un alt club”

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB // Gigi Becali, pus la zid de Diogo Salomao: „Habar nu are de fotbal!”

Gigi Becali, liber la un supertransfer » „Îl pui căpitan de echipă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Martie 2020, 14:37
Postat de Claude SH pe 22 Martie 2020, 11:56

Pai vezi și tu de ce sunt articole despre Gigi, despre Fcsb, despre potențiali jucători numai buni pentru ei, e clar ca e o adunătură de becalisti acolo. Ei nu doar ca nu sunt imparțiali dar au o atitudine de ultras. Întâmplarea face ca am fost în toamna la un meci Fcsb-CFR pe Național Arena, fiind chiar la zona de loje am putut urmări expresia feței și atitudinea multor ziariști nu doar de la gsp, dar și de la Telekom sport, erau clar suporteri ai Fcsb după expresie după cum se manifestau exterior. Păcat ca nu dau dovada de imparțialitate, sa acorde același număr de articole sau să scrie în același articol când e vorba despre Fcsb și o paralela cu celelalte competitoare, măcar cu cele din Play Off. E greu sa lași acasă atitudinea de suporter când ajungi la job. E adevărat ca celelalte echipe, nefiind din București, nu au prilejul de a le face acestor ziariști tot felul de avantaje, de ex. invitații la loje, bilete de avion la un meci extern, bufet suedez la meciuri, s.a. Plus de asta ii mănâncă din palma lui Gigi, orice spune, orice face, orice.... Înțelegeți acum de ce se întâmplă câte se întâmplă.

Mare dreptate ai... Ce s-ar mai buluci lumea pe articolele despre Botoșani, Mediaș și Astra, că tot vorbeai de playoff! Dar, ce să-i faci, cu adunătura asta de becaliști care mănâncă din palma lui Gigi, nu mai apucăm să ne adăpăm nici măcar de la înțelepciunea vorbelor rotarului sau a neluțului...

gazistu
gazistu  •  22 Martie 2020, 13:14

cu banii jos, cumpara pe oricine...si Griezmann e de vanzare .. :)))

valyomanid4
valyomanid4  •  22 Martie 2020, 12:03

Unde esti metre ?..Ai avut dreptate, nea Gigi transfera ( conform gazdelor noastre) toata Liga 1...:)))))..Aloooo, aloooo, stati la locurile voastre...Ati uitat de falimentul anuntat de nea Gigi ?..Sau vreti sa fie de Paste pe primul loc ...la ceva ?...:))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close