FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, pus la zid de Diogo Salomao: „Habar nu are de fotbal!”

Salomao (numărul 24), pe banca celor de la FCSB
Salomao (numărul 24), pe banca celor de la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 13:45

Diogo Salomao (31 de ani, extremă stânga), în prezent fotbalistul celor de la Santa Clara, a vorbit în presa din Portugalia despre aventura nefericită de la FCSB.

Jucătorul care a evoluat în România și pentru Dinamo afirmă că Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, are o influență negativă asupra echipei.

Salomao, fost jucător la FCSB: „Este un club atipic”

„Nu au mers bine lucrurile la FCSB. Este un club atipic. Un club care are condiţii foarte bune, pentru că preşedintele este unul dintre cei mai bogaţi oameni din ţară. Infrastructura este foarte bună, nu există nimic de care un jucător să se plângă la acel nivel. Dar modul în care lucrează clubul este complet deosebit de orice altă echipă la care am jucat vreodată.

Preşedintele este cel care ia toate deciziile în cadrul clubului. Dacă nu doreşte să se mai bazeze pe un jucător, indiferent de ce se întâmplă la antrenamente, nimic nu contează. Toate deciziile sunt luate de o persoană care habar nu are de fotbal! Dar el este cel care ia deciziile, chiar şi cele care ar trebui luate de alte persoane mai competente", a declarat Salomao pentru Tribuna Expresso.

5 meciuria bifat Salomao pentru FCSB în perioada iulie 2019 - ianuarie 2020

VIDEO / Becali a anunțat în ce condiții e dispus să renunțe la FCSB:

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali explică de ce n-a plătit transferul lui Adrian Petre: „Aștept să se dea restart” » Cum vede lumea după coronavirus: „Dacă sunt prost, mor”

Gigi Becali, liber la un supertransfer » „Îl pui căpitan de echipă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
gazistu
gazistu  •  22 Martie 2020, 13:19

tu ai acceptat oferta lui gigi, acum de ce mananci ***, stiai bine ca nu esti roman , nu esti nici tanar, sa te vanda pe bani multi, asa ca era de asteptat sa fi a 3-4 solutie ca mijlocas stanga...stiai bine ca Mbappe Coman e titular si daca vine beat....el are standardele lui gigi, e roman si tanar...si valoreaza 100 mil euro :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Martie 2020, 08:21

Salomao a sintetizat foarte bine situația: „Un club care are condiţii foarte bune... Infrastructura este foarte bună, nu există nimic de care un jucător să se plângă ...” Dar totul e distrus de patron: „Toate deciziile sunt luate de o persoană care habar nu are de fotbal!” Soluția ar fi simplă, dar imposibilă atâta timp cât Becali nu pricepe nimic: un președinte competent, care să decidă ce e cel mai bine pentru atingerea obiectivelor, cu termene și tot ce e legat de asta. Reușește? Continuă. Nu reușește? La revedere, altul! Dar FĂRĂ CA BECALI SĂ MAI INTERVINĂ PE PERIOADA CONTRACTULUI.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  21 Martie 2020, 17:29

mananci caca1

Vezi toate comentariile (10)
Comentează