FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Gigi Becali explică de ce n-a plătit transferul lui Adrian Petre: „Aștept să se dea restart” » Cum vede lumea după coronavirus: „Dacă sunt prost, mor”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 11:12

Gigi Becali, patronul FCSB, a recunoscut că nu le-a plătit celor de la Esbjerg suma pentru transferul atacantului Adrian Petre (22 de ani). Omul de afaceri a explicat că, în opinia lui, lumea se va schimba după pandemia de coronavirus și că va exista o nouă criză economică, chiar și în fotbal. 

500.000 de eurotrebuie să achite FCSB către Esbjerg pentru transferul lui Adi Petre, efectuat în această iarnă

„Nu am plătit nimic pentru Adi Petre! S-a oprit tot. S-a oprit lumea! Nu vedeți? Treaba voastră dacă nu vedeți. Dar s-a pus stop la lume! Aștept și eu să se dea restart la lume și să vedem ce va fi după restart. Trebuie să mă acomodez la lumea nouă ca să rezist. Trebuie să fiu deștept. Dacă sunt prost, mor! 

Să vezi cum va fi criza. O să sufere tot cei mici, tot cei săraci. Se vor băga bani, dar tot în buzunarul bogaților, în buzunarul capitaliștilor. În 3-4 ani își va reveni lumea și se vor bucura oamenii că își cumpără un televizor sau un frigider. Banii vor fi tot la bogați. Cei mici vor suferi în fotbal. Noi vom închide porțile. Nu cei bogați, că ei au miliarde. Mai bagă PSG un miliard, Barcelona bagă două miliarde, iar pentru Real Madrid semnează regele și regina”, a declarat Gigi Becali la Pro X. 

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, liber la un supertransfer » „Îl pui căpitan de echipă!”

Criza îi anulează afacerea lui Gigi Becali » Cum poate pierde FCSB milioane de euro din cauza pandemiei de coronavirus

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (2)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  21 Martie 2020, 17:06

Da, ipostazele lui Becali fac toate paralele.

mioriticul
mioriticul  •  21 Martie 2020, 16:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close