FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Martic la FCSB?! Gigi Becali îl poate aduce GRATIS: „Îl pui căpitan de echipă!”

Gigi Becali, patronul FCSB din anul 2003
Gigi Becali, patronul FCSB din anul 2003

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 10:35

Fundașul dreapta Ivan Martic (29 de ani) și CS Universitatea Craiova au ajuns la un acord privind rezilierea contractului, iar jucătorul poate ajunge acum gratis la FCSB, echipă care are un singur fotbalist pe această poziție acum: Valentin Crețu (31).

Decizie de neînțeles luată de Craiova » Oltenii i-au reziliat contractul lui Martic!

În urmă cu ceva timp, expertul TV Basarab Panduru chiar i-a recomandat lui Gigi Becali transferul lui Martic: „Dacă tu spui că Ovidiu Popescu este fundaş dreapta... Adică Martic are câteva clase peste... Sănătoase! Îl pui căpitan de echipă, e căpitan de echipă acolo. Nu are cum să-ţi lipsească. Dar crezi că ei nu ştiu? Ştiu şi ei. Noi le spunem aici, dar ştiu şi ei”.

FCSB a rămas descoperită pe flancul drept al defensivei, după ce i-a reziliat contractul lui Cristi Manea, care ulterior a semnat cu rivala CFR Cluj. Martic poate fi o soluție și pentru postul de stoper, unde „roș-albaștrii” au fost nevoiți să improvizeze cu Lucian Filip și Dragoș Nedelcu. Mutarea e tentantă pentru Gigi Becali, pentru că jucătorul este liber de contract. 

Ivan Martic, nemulțumit de oferta Craiovei

Văzut drept unul dintre cei mai buni fundași dreapta din Liga 1 în trecut, Martic declarase încă din vara precedentă că își vede viitorul la alt club, din rațiuni financiare: „Trebuie să luăm în calcul că voi face 30 de ani şi trebuie să mă gândesc la familia mea, nu mai sunt ca Mihăilă, să am toată cariera în faţă”.

Astfel, o ofertă tentantă pe care Becali ar putea s-o înainteze l-ar putea determina pe croatul născut în Elveția să-și continue cariera în Liga 1.

Martic la FCSB?! Gigi Becali îl poate aduce GRATIS: „Îl pui căpitan de echipă!”
  • Matheus Cunha, RB Leipzig (stânga) și Ivan Martic, CSU Craiova (dreapta) // Sursă foto: Getty

Ivan Martic în tricoul Craiovei:

  • a sosit gratis în 2017 de la Rijeka;
  • 75 de meciuri bifate în tricoul oltenilor;
  • 5 goluri și 7 pase decisive reușite.

5,79este media notelor GSP primite de Martic în acest sezon al Ligii 1, a cincea dintre jucătorii Craiovei care au cel puțin 10 meciuri bifate

St. Gallen, Schaffhausen, Hellas Verona, Spezia, Rijeka și Craiova sunt echipele la care fundașul dreapta a evoluat de-a lungul carierei. 

800.000 de euroeste cota lui Martic, potrivit Transfermarkt

VIDEO / Becali a anunțat în ce condiții e dispus să renunțe la FCSB:

Citește și alte știri despre FCSB:

Imagini fabuloase! Gigi Becali, față în față cu „fratele mai mic”: „Să nu te mai văd în sutien” + „Virgil e servitorul meu?!”

Criza îi anulează afacerea lui Gigi Becali » Cum poate pierde FCSB milioane de euro din cauza pandemiei de coronavirus

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
1291840854351168
Nichita Gheorghe  •  21 Martie 2020, 16:29

Pentru "moacele" cu care il pozati pe Becali , meritati toti banii. O poza cu moaca lui, face cat o mie de cuvinte. Sunt convins ca pompalaul de Becali nu-si da seama. El crede ca tot de fala este.

1745flo
1745flo  •  21 Martie 2020, 16:00
Postat de samertx pe 21 Martie 2020, 14:12

Mă gândeam la cererea lui Gigi către primul ministru interimar, cum dracului să nu-i angajezi pe toți liberii de contracte în condițiile astea speciale? :)) Cred că a trecut toate neamurile pe lista lungă. :))

E plin, nu mai e interimar, l-a votat psd-ul saptamana trecuta in parlament!

samertx
samertx  •  21 Martie 2020, 14:12

Mă gândeam la cererea lui Gigi către primul ministru interimar, cum dracului să nu-i angajezi pe toți liberii de contracte în condițiile astea speciale? :)) Cred că a trecut toate neamurile pe lista lungă. :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează