FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-1

FCSB - DINAMO 1-1 // Bogdan Vintilă vede jucătorii ca pe arme: „O dată iau pușca, o dată iau pistolul, o dată iau bazooka”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 09:43

Bogdan Vintilă (47 de ani), tehnicianul celor de la FCSB, a vorbit după remiza echipei sale de aseară împotriva lui Dinamo, scor 1-1.

„Eu am un lot şi îi folosesc pe cei de care am nevoie în strategia pe care o pregătesc. Astea sunt armele din rastel, o dată iau puşca, o dată iau pistolul, o dată iau bazooka, o dată iau cuţitul”, a declarat Vintilă la conferința de presă post-derby.

„Meritam să câștigăm!”

„A fost un meci spectaculos, meritam să câștigăm pentru că am avut mai multe ocazii și mai clare.

Tănase este un atacant inteligent, care poate să joace pe orice post îl pun. Mi-au plăcut toți jucătorii, pentru că au avut atitudine și asta le-am cerut de la început.

Eu sunt mulțumit, dar mai aveam nevoie de încă un gol pentru a sta liniștiți. Este un punct adunat în zestrea noastră, mai sunt destule meciuri în care putem să adunăm puncte.

Am întâlnit o echipă Dinamo montată, dar cred că rezultatul este injust” 

Bogdan Vintilă, antrenor FCSB

Bătaie la finalul derby-ului! Suporterii de la FCSB au intrat peste dinamoviști

FCSB - Dinamo 1-1

  • Au marcat: Fl. Coman '28 / D. Ciobotariu '9

30.235 de suporteriau fost prezenți la derby-ul FCSB - Dinamo

vezi și:

VIDEO + FOTO // Scandările RASISTE și XENOFOBE ale ultrașilor dinamoviști au oprit meciul! Kovacs, lovit în ochi cu o brichetă + banner rasist la adresa lui Prunea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  06 Octombrie 2019, 10:10

Poate iei puțină apă in gură! Ca faci praf! Kovaks ce petardă a fost? Ca fara el erati gramada pe cutite, si cu fața la spate!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează