FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-1

FCSB - DINAMO 1-1 // Ion Crăciunescu a analizat cele două faze controversate de la derby: o singură formație ar fi trebuit să beneficieze de penalty!

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 09:51

FCSB și Dinamo au remizat sâmbătă seară, scor 1-1. Arbitrajul lui Istvan Kovacs a fost criticat de ambele tabere, dar Ion Crăciunescu e de părere că doar dinamoviștii s-ar putea simți nedreptățiți.

Fostul mare arbitru internațional consideră că Dinamo ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de pedeapsă în minutul 43, la hențul comis de Iulian Cristea în careu: „Da, mie așa mi s-a părut, pentru că mâna aceea este depărtată de corp, nu este într-o poziție normală”.

Crăciunescu: „FCSB nu are dreptate!”

Cea mai ciudată fază a venit în minutul 70, la duelul dintre Laurențiu Corbu și Harlem Gnohere, fază incriminată de toți oamenii din anturajul FCSB, de la Gigi Becali, până la Mihai Stoica.  

Crăciunescu îi dă parțial dreptate de această dată lui Istvan Kovacs. De ce parțial? Pentru că ar fi trebuit să fluiere un fault în ofensivă, nu să lase jocul liber.

FCSB - DINAMO 1-1 // Ion Crăciunescu a analizat cele două faze controversate de la derby: o singură formație ar fi trebuit să beneficieze de penalty!

„El a considerat că a fost atac la minge. E o fază foarte grea, nu se vede bine. Haideți să vedem cine pe cine lovește, cine pe cine atacă. Gnohere se vaită, dar el se duce cu piciorul deasupra, direct pe piciorul adversarului.

Decizia corectă aici era lovitură liberă pentru Dinamo, dacă oprea jocul. El a considerat că a fost o luptă corectă pentru minge”, a spus Crăciunescu la TV Digi Sport.

Gigi Becali l-a distrus la finalul meciului pe Istvan Kovacs

Vezi și: 

7 scurte » De ce am începe „decisivul” cu Norvegia fără Florinel Coman și Nistor titulari?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
policefun
policefun  •  07 Octombrie 2019, 11:29
Postat de florar pe 06 Octombrie 2019, 11:54

Ai ochelari de cal...Demonstreaza contrariu si spunene tu ce a facut Tanase de a luat galben...Cei din studiouri nu au vazut nimic la Tanase...Cand Tanase si Coman ia galben pentru ca asa vrea arbitrul este clar...

Comentarii pot exista permanent dar realitatea trebuie privita detasat fara subiectivismul taberei dincare facem parte. Craciunescu numai de Dinamovism nu poate fi acuzat, el fiind unul dintre cei mai mari dusmani ai lui DINAMO. Cert este ca hentul facut de cristea a fost vizibil, pe cand la bizon pare mai mult un fault facut de el decat penalty. Si sa nu uitati ca in 15-20 de minute galbeni erau doar DINAMOVISTII cred ca 2 sau chiar 3 luasera galben. Per total fotbal frumos cu doua echipe ce au luptat si cu rezultat imprevizibil ( putea castiga oricare dintre cele doua).

1one
1one  •  07 Octombrie 2019, 11:22

ce ignora *** astia de ***-isti e ca la penalty-ul neacordat la burlan cristea, este si rosu. meciul era incheiat. e viciere clara

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  06 Octombrie 2019, 17:56
Postat de noname999 pe 06 Octombrie 2019, 14:39

Deci tot gigisti se vaita ca au fost furati... :))

mintea li s-a furat,nu e întreagă!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează