FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-1

FCSB - DINAMO 1-1 // VIDEO Dan Nistor se consideră nedreptățit: „Toată lumea le-a văzut, numai Istvan Kovacs nu!”

Articol de - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 09:21

FCSB și Dinamo au remizat sâmbătă, scor 1-1. Dan Nistor (31 de ani), căpitanul „câinilor”, crede că brigada condusă de Istvan Kovacs i-a dezavantajat.

Nistor a încercat inițial să evite subiectul arbitrajului, dar, „încins”, a revenit cu o opinie virulentă.

„Nu vreau să comentez arbitrajul, dar am avut două penalty-uri. Toată lumea le-a văzut, numai Istvan Kovacs nu. Asta e. Eu știam doar de unul, dar așa am auzit.

Ați văzut și dumneavoastră, noi am ratat cu poarta goală! Ocazie mai mare de-atât ce mai vrei? Ăsta este rezultatul, trebuie să muncim mai mult și să urcăm în clasament. 

Au fost și părți bune. Azi am jucat cu trei jucători under 21 și am arătat foarte bine”, a declarat Dan Nistor.

A fost penalty!

În minutul 43, la scorul de 1-1, mingea l-a lovit în mână pe Iulian Cristea (25 de ani), după un șut prin alunecare al lui Mihai Popescu (26 de ani) în careul roș-albaștrilor. Deși jucătorul FCSB-ului pare că se ferește de adversarul său, acesta nu are mâinile pe lângă corp. Vezi AICI imagini cu faza!

Vezi și:

FCSB - DINAMO 1-1 // Gigi Becali, doi remarcați după remiza spectaculoasă cu Dinamo + ce l-a nemulțumit în echipa sa: „Asta e o problemă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
angel_of_death_
angel_of_death_  •  06 Octombrie 2019, 20:07
Postat de dinamo_forever_77 pe 06 Octombrie 2019, 11:51

Pai si nu are dreptate ?! Care golul lui Tanase cand arbitrul fluierase de 5 sec, iar aparatorii lui DINAMO nu se miscau.....deci nu poti spune golul fcsb-ului !!! Cat priveste "penalty-ul " cersit la aceasi faza la Ghnoere....pai acolo nu este penalty....este fault in atac, caci Ghnoere il calca pe Corbu si nu invers ! Asa ca DINAMO este cea NEDREPTATITA....nu fcsb-ul.

doar prostii care tin cu fcsb nu au vazut penalty

rumunek
rumunek  •  06 Octombrie 2019, 12:39

Bine, dar care e al doilea? O fi intrarea lui Corbu la acțiunea lui Adi Popa, la începutul reprizei secunde? Stai, aia ar fi fost pentru ceilalți, dar la Nistor te aștepți la orice.

spartakus.
spartakus.  •  06 Octombrie 2019, 12:05
Postat de Danut Ognean pe 06 Octombrie 2019, 11:59

are dreptate nistor!kovacs a fost arbitrul de casa a lui jiji aseara!

Asa e, i-au avantajat foarte mult asa hoție eu rar am văzut:))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează