FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-1

FCSB - DINAMO 1-1 // VIDEO Florinel Coman aplaudă decizia lui Istvan Kovacs de a opri derby-ul: „Nu se mai putea!”

Articol de - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 23:00

Florinel Coman (21 de ani) a adus un punct pentru FCSB în duelul cu Dinamo, scor 1-1, din etapa a 12-a a Ligii 1 și a lăudat decizia arbitrului de a opri jocul în urma incidentelor iscate de către galeria „câinilor” (DETALII AICI).

„Am avut foarte multe ocazii, mai ales în prima repriză. Este un punct, dar cred că în seara asta meritam mai mult. Încerc la fiecare meci să dau totul. Golul a fost norocos. Din fericire pentru mine, am reușit să bag mingea în poartă. Am intrat motivat, cu încredere, am avut și galeria alături de noi.

A fost un meci pe care toată lumea îl așteaptă. Aici nu mai contează locul din clasament, nu mai contează nimic. Aici se joacă deschis. Din cauza aceasta sunt și foarte multe remize”, a spus Florinel Coman.

„Nu puteam să bat cornerul”

„Șeptarul” de la FCSB a comentat și faza din minutul 33, când meciul a fost oprit pentru 10 minute, din cauza scandărilor rasiste ale galeriei lui Dinamo la adresa sa. (Detalii AICI)

„Este normal, e o galerie adversă, au fost mulți. A fost corectă decizia de a opri jocul. Nu puteam să bat cornerul. Îmi cer scuze, nu am ce să comentez mai mult”, a spus Florinel Coman.

PRIMA REACȚIE A LUI GIGI BECALI: „Istvan Kovacs e împotriva noastră!"

„Am avut probleme doar la fazele fixe, în rest nu cred că ne-au creat probleme. Sper să joc cât mai mult, dar important este ca echipa să câștige, să mergem în play-off și de acolo va fi care pe care. Am luat un punct astăzi, este bine. Sperăm ca la următorul meci să câștigăm, să înaintăm în clasament. Lucrăm foarte mult tactic, cu mingea, să pasăm mai bine și eu cred că acesta este avantajul nostru. Și terenul ne-a pus niște probleme, se rupea foarte rău. Am văzut tot felul de videoclipuri. Mister ne-a pus un videoclip motivațional, mi s-a ridicat părul pe mine. Erau ultimele goluri marcat ede noi în derby în ultimii 10 ani” - Cristian Manea

VEZI ȘI:

FCSB - DINAMO // FOTO+VIDEO Reacția lui Mihai Stoica la golul lui Florinel Coman! Vlad Chiricheș a izbucnit și el

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
fairplayromania
fairplayromania  •  06 Octombrie 2019, 06:24

Florinel a crezut că este la nuntă si a aplaudat şi el crezînd ca vine tortul... Haideţi să mai vorbim si despre fotbal...

steaua.libera
steaua.libera  •  06 Octombrie 2019, 02:01

Ce prosteComan. Întreruperea aia a ajutat Dinamo, fcsb era peste ei

394966434424757
Mihai Dinu  •  06 Octombrie 2019, 00:24

Manipulare si denaturare d-le ziarist, Florinel Coman a recunoscut ca a aplaudat ostentativ galeria dinamovista si merita cartonasul galben!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează