FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-3

FCSB - DINAMO 3-3 // Analiză dură a unui lider de la Dinamo: "Am luat goluri pe greșeli copilărești, am fost prostuți"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 23:55

FCSB - DINAMO 3-3 // Sergiu Hanca, mijlocașul lui Dinamo, a analizat derby-ul cu FCSB, 3-3, și crede că doar greșelile din defensivă i-au împiedicat pe "câini" să obțină victoria.

"Putem spune că e un rezultat echitabil. Cred că puteam câștiga la ocazia lui Nistor. Am luat 3 goluri pe greșeli copilărești. Două dintre ele din faze fixe, iar noi am fost puțin prostuți. Mă bucur că am avut puterea și curajul de a reveni în joc de fiecare dată.

Mă așteptam la o replică bună a FCSB-ului, dar noi am fost pregătiți și e bine că nu am pierdut. Se pot întâmpla multe într-un FCSB - Dinamo, indiferent de formele de moment ale echipelor.

Bratu ne-a spus la pauză că putem câștiga meciul. Au fost greșeli ale noastre, am luat trei goluri, dar am egalat de fiecare dată. Este un punct obținut în deplasare, plus că FCSB e obișnuită să joace pe Arena Națională, noi nu prea am mai jucat pe-aici. Dacă vom fi mai atenți în defensivă, sunt sigur că vom câștiga multe meciuri în acest sezon", a declarat Sergiu Hanca, la TV Telekom Sport.

Citește aici cronica memorabilului derby FCSB - Dinamo 3-3

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0 Vezi cronica AICI!
Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0 Vezi cronica AICI!
Poli Iași - Astra Giurgiu 1-1 Vezi cronica AICI!
Sepsi - U Craiova 1-0 Vezi cronica AICI!
FCSB - Dinamo 3-3 Vezi cronica AICI!
Luni 18:00 Voluntari - Gaz Metan
Luni 21:00 Chiajna - Viitorul

CLASAMENT  LIGA 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  30 Iulie 2018, 09:27

Hancalaule, revino-ti! Doi: nu te trage de sireturi cu antrenorul. Trei: pune osul la treaba sau taie-o !

aldo_m
aldo_m  •  30 Iulie 2018, 08:59

bai hanca cine trebuia sa tina bara aia zi ma baiatule sau vrei ca penedo sa tina bara sa stea si in poarta sa iasa si pe centrari ati jucat urat n ati facut presing aia defilau in terenul vostru voi nu realizati ce slab ati jucat si ma mir ca nu realizati cum e fcsb daca voi ati jucat slab astia erau de batut parca tremurau chilotii pa voi cu slabii aia

1805328579706816
Cornel Bubau  •  30 Iulie 2018, 08:31

ati primit goluri pe greseli, pai la fel ati si marcat, pe greseli de marcaj. probabil daca nu se gresea in acest meci, scorul final ar fi fost 0-0. penibili ca intotdeauna, voi, ***, meritati mai mult bineinteles.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează