FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-3

FCSB - DINAMO 3-3. Ce nu s-a văzut la TV! Drama remarcată de reporterul GSP.ro pe Arena Națională în timpul Derby-ului: "Am văzut moartea, viața, deznădejdea, speranța"

FOTO: Eduard Apostol
FOTO: Eduard Apostol

Articol de - Publicat luni, 30 iulie 2018 10:56

Reporterul GSP.ro, Eduard Apostol, prezent la derby-ul dintre FCSB și Dinamo, scor 3-3, povestește pe Instagram un episod dramatic petrecut în tribunele Arenei Naționale. 

Un curier care aducea pizza pentru jucătorii dinamoviști a suferit un stop cardio-respirator și a fost nevoie de intervenția rapidă a medicilor de la FCSB și Dinamo pentru a stabiliza situația.

Iată ce povestește reporterul GSP:

"Am fost la multe derby-uri în viața mea, am asistat la multe momente extraordinare, dar nu voi uita niciodată seara zilei de 29 iulie 2018. La câțiva pași am văzut moartea, viața, deznădejdea, speranța.

Un om care aducea pizza la stadion (pentru dinamoviști după meci, în vestiar) a căzut din picioare la zona mixtă. Stop cardiorespirator. Epuizare, probleme medicale, cine știe?! A fost, totuși, la locul potrivit, cu oamenii potriviți. Ajutorul de Sus s-a materializat prin prezența unor oameni, din media, cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță (minunată treabă!), cei din personalul Stelei, care cu fiecare atingere, secundă și tic-tac l-au readus la viață pe acel bărbat.

Au fost minute bune de luptă, de muncă, de profesionalism, de șansă, de nervi chiar și amenințări între cadrele medicale, dar ... toți au contribuit puțin câte puțin la viața unui simplu om. Sper că este bine acum (sau mai bine, nu știu cum să zic), a fost transportat la Urgență apoi.

Un fir subțire între doua lumi, detalii de secunde, metri, șansă și zile de la Dumnezeu. Într-un derby între oameni ce se urăsc aiurea, a învins el. Să ne bucurăm de ceea ce avem, de lucrurile simple, de o vorbă, de o atingere și să mulțumim... Doamne ajută!", scrie în postarea de pe Instagram.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
thebluestlion
thebluestlion  •  30 Iulie 2018, 17:11
Postat de maxp pe 30 Iulie 2018, 15:53

Nu bai desteptule, nu curierul nu s-a vazut, nu s-a vazut un accident si o interventie salvatoare, ceva cam de mii de ori mai important decat un meci de fotbal.

Respect!

maxp
maxp  •  30 Iulie 2018, 15:53
Postat de ffdp pe 30 Iulie 2018, 11:38

Ce nu s-a vazut la tv ....curierul cu pizza ....interesant ....bine ca vedem acum pe gsp ...despre cel care a adus sucurile nu aveti un articol ??

Nu bai desteptule, nu curierul nu s-a vazut, nu s-a vazut un accident si o interventie salvatoare, ceva cam de mii de ori mai important decat un meci de fotbal.

maxp
maxp  •  30 Iulie 2018, 15:50

Multumim Eduard Apostol pentru articol, sa mai vedem si asa ceva pe langa multele articole ale domnului Tolontan care asa ceva de exemplu *** medicale/asistente si cine o mai fi fost.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează