FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-3

FCSB - DINAMO 3-3 // Harlem Gnohere, mâhnit după reacțiile rasiste ale fanilor dinamoviști: "Prefer să îmi insulte chiar și familia, dar să nu scoată sunete de maimuță!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 23:17

FCSB - DINAMO 3-3 // Harlem Gnohere a marcat primul gol al derby-ului dintre FCSB și Dinamo, scor 3-3, și i-a acuzat pe fanii dinamoviști de insulte rasiste. 

"Nu e pentru prima dată când sunt atacuri rasiste la adresa mea. I-am spus arbitrului la finalul primei reprize. Nici nu știam dacă e un sunet de câine sau de maimuță. Mă întristează puțin, am jucat pentru ei. Prefer să îmi insulte chiar și familia, dar să nu scoată sunete de maimuță", a spus Gnohere la Look TV.

...despre meci: "Sunt foarte supărat de rezultat. Am jucat bine prima repriză, apoi nu știu ce s-a întâmplat. Am repetat și ieri faza aceasta de la primul gol. Chiar ieri am discutat cu Dică. A fost dificil să revin după operație. Muncesc zi de zi să revin la forma maximă. Au trecut doar două etape, nu există presiune pentru mine sau pentru echipă"

Vezi și: FOTO + VIDEO Memorabil! Egal cu 6 goluri între FCSB și Dinamo, în cel mai spectaculos derby al ultimilor 10 ani!

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0 Vezi cronica AICI!
Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0 Vezi cronica AICI!
Poli Iași - Astra Giurgiu 1-1 Vezi cronica AICI!
Sepsi - U Craiova 1-0 Vezi cronica AICI!
FCSB - Dinamo 3-3
Luni 18:00 Voluntari - Gaz Metan
Luni 21:00 Chiajna - Viitorul

CLASAMENT   LIGA 1:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
vasy86le
vasy86le  •  30 Iulie 2018, 09:04

Dupa fapta si rasplata, nu sunt de acord cu acest comportament, dar tu ai fost iubit la Dinamo, ovationat, respectat, si totusi ai ales sa tradezi, sa pleci la rivala istorica, daca te-ai fi dus la alta echipa, nimeni nu ti-ar fi purtat de grija. Dinamo si Rednic ti-au salavat cariera, doar pentru asta ar fi trebuit sa nu tradezi.

190871635111795
Giku Riku  •  30 Iulie 2018, 08:18

Ai jucat pentru Dinamo? Nu, Dinamo împreună cu Rednic ți-au salvat cariera de maimuță supraponderala.

loko1
loko1  •  30 Iulie 2018, 07:19

Să joace pe 2 lei,ce îi face galeria statuie ?Da e trădător unul care a învățat fotbal la Tânărul Dinamovist și merge la Steaua.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează