FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, AZI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

FCSB - DINAMO // "Câinii", mobilizați de ironiile lui MM Stoica: "Să vedem dacă asta i-a motivat pe jucători" + explicație pentru dispariția unui titular din echipa lui Bratu

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 20:10

FCSB și Dinamo se înfruntă în această seară în primul derby al sezonului. Ionel Dănciulescu, directorul general al lui Dinamo, a vorbit despre Derby-ul istoric cu marea rivală, care se joacă în această seară, de la ora 21:00. "Danciu" speră că jucătorii lui Bratu au fost motivați de declarațiile ironice ale lui MM Stoica din ultima vreme.

"Nu știu dacă meciul de azi e un reper. Mai sunt multe lucruri de pus la punct, dar sunt încrezător că putem obține un rezultat bun. L-am simțit pe Florin Bratu concentrat, setat pe ce are de făcut în această seară. Cred că a mobilizat destul de bine jucătorii, să vedem cum vor transpune ei în teren ceea ce a încercat Bratu să implementeze. Sunt încrezător că echipa poate obține un rezultat pozitiv. 

Să-i vedem pe jucători, dacă au asimilat mesajul transmis de cei de la FCSB. Vom vedea dacă acest lucru i-a motivat cu adevărat pe jucătorii noștri. 

Florin Bratu e un antrenor bun, mai are multe de învățat, dar se află pe un drum bun și sunt sigur că va deveni un antrenor bun", a spus oficialul dinamovist.

"Unii joacă în cupele europene, alţii se pregătesc să dea jos mileurile de pe televizor şi să se uite la el"
Mihai Stoica, director sportiv FCSB, acum 10 zile

"axente s-a integrat bine"

Dănciulescu a explicat și decizia tactică a lui Bratu, care a ales să-l lase în afara lotului pe atacantul Daniel Popa. 

"Nu se întâmplă nimic cu Daniel Popa, a fost decizia lui Florin Bratu. Trebuia să joace și Deian Sorescu, a intrat foarte bine în meciul cu Voluntari din prima etapă. Bratu a mizat pe Axente, un jucător bătăios, combinativ, care s-a integrat destul de bine în echipă ", a declarat Dănciulescu, la TV Digi Sport. 

FCSB - Dinamo se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Vezi și: Mobilizare cu "mileuri" » Decizia lui Bratu înainte de derby-ul cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
787151861675747
Valentin Capanu  •  31 Iulie 2018, 21:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  29 Iulie 2018, 20:43

mm e chiar el o ironie! daca mai are mileuri pe tv....sa vina savada meciul cu bunica! ea sigur nu stie ce e in capul lui si o sa l accepte...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează