FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // Cum și-a mobilizat Florin Prunea jucătorii înainte de meci: „Avem jucători crescuți în spiritul lui Hîldan, trebuie să joace pentru el!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 19:44

Florin Prunea, 51 de ani, managerul general al celor de la Dinamo, a prefațat derby-ul cu FCSB din această seară. Oficialul speră ca jucătorii lui Uhrin să cinstească așa cum se cuvine memoria lui Cătălin Hîldan, căpitanul „câinilor” decedat în urmă cu fix 19 ani. 

  • FCSB și Dinamo se înfruntă în această seară, de la ora 20:30, în derby-ul de tradiție al fotbalului românesc. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT, FOTO și VIDEO pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

„Jucătorii trebuie să joace pentru Hîldan. E o zi grea pentru suflarea dinamovistă. Noi nu l-am pierdut pe Cătălin, el e acolo sus și așteaptă o victorie. Avem jucători crescuți la juniorii noștri, precum Ciobotariu, Moldoveanu sau Neicuțescu, toți crescuți în spiritul lui Cătălin Hîldan. Jucătorii aveau ce să învețe de la el, un mare fotbalist și un mare caracater. 

Aceste jocuri pot scoate la suprafață energii nebănuite, jucătorii se simt fotbaliști în astfel de meciuri. E meciul pentru care te pregătești tot anul, meciul care îți poate aduce foarte mare încredere”, a spus Prunea, la TV Telekom Sport.  

Pentru Florin Prunea, partida din această seară reprezintă primul Derby de România la care ia parte după revenirea în „Ștefan cel Mare”. 

Vezi și: 

Florentin Petre, mesaj emoționant în memoria lui Cătălin Hîldan: „Erai în pragul morții și spuneai că nu renunți. Printre îngeri, el conduce alaiul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
raikkonen79
raikkonen79  •  05 Octombrie 2019, 20:19
Postat de Andrei Andrei-Valentin pe 05 Octombrie 2019, 20:04

La fiecare derby va legați de Haldan sa vindeți bilete...va aduceți toți jucatorii la casele de bilete sa vindeți bilete,chiar sunteți penibili.Traiti doar pt. un meci tot anul.Mentalitate de echipa de pluton.Forzza Steaua????♥️

Altfel, Haldan a fost un jucator mediocru....un fel de Radoi mult mai slab.....***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2437270709672028
Andrei Andrei-Valentin  •  05 Octombrie 2019, 20:04

La fiecare derby va legați de Haldan sa vindeți bilete...va aduceți toți jucatorii la casele de bilete sa vindeți bilete,chiar sunteți penibili.Traiti doar pt. un meci tot anul.Mentalitate de echipa de pluton.Forzza Steaua????♥️

Vezi toate comentariile (2)
Comentează