FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO // Dusan Uhrin, analiză „la cald”: „Sunt supărat, exersasem asta la antrenament” + ce spune despre suporteri și sansele la play-off

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 23:13

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a trasat principalele concluzii după egalul înregistrat de roș-albi în Derby de România cu FCSB, scor 1-1. „Am fi câștigat dacă eram mai concentrați”, a spus mâhnit tehnicianul ceh.

„Este un rezultat bun pentru toată lumea. Am fi putut câștiga noi, la fel de bine cum puteau câștiga cei de la FCSB. Mulțumim suporterilor, au creat o atmosferă fantastică. Aș vrea să am la fiecare meci această atmosferă. 

Nu știu cât de departe e play-off-ul, mai avem multe etape de jucat. A fost un meci bun, am avut șansele noastre, la fel ca FCSB. E clar că noi am fi putut câștiga. Ne-am pierdut în repriza secundă concentrarea. 

Totuși, sunt supărat că am primit acel gol, am exersat în dimineața meciului acest gen de faze. E clar pentru mine, trebuie să muncim mai mult. Dacă am fi fost concentrați pe toată durata meciului, am fi câștigat”, a mărturisit Dusan Uhrin, la Look Sport.  

Bătaie la finalul derby-ului! Suporterii de la FCSB au intrat peste dinamoviști

Vezi și: 

FCSB - DINAMO // VIDEO + FOTO 3 faze pe muchie de cuțit în Derby! Două bare dramatice + gol anulat la poarta lui Piscitelli 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
gigi_kovacs
gigi_kovacs  •  06 Octombrie 2019, 17:21
Postat de pe 06 Octombrie 2019, 01:31

Daca Dinamo a jucat slab, atunci cum a jucat fc5b, o echipa caraghioasă fara aparare!? Dinamo a avut ocazii imense, daca marca se ducea la 3, 4 goluri! Doar gigi a vazut meciul la aragaz! Plus un penalty clar neacordat de hoțul de kovacs! Rusine fc5b!

Un meci excelent făcut de Dinamo! E normal ca gigi fardatul sa fie supărat! Nu știu ce a avut Kovacs cu Dinamo de nu le-a dat penalty??? Probabil ca va fi viitorul director sportiv la fc5b!

fairplayromania
fairplayromania  •  06 Octombrie 2019, 07:05

Felicitări !

 •  06 Octombrie 2019, 01:31

Daca Dinamo a jucat slab, atunci cum a jucat fc5b, o echipa caraghioasă fara aparare!? Dinamo a avut ocazii imense, daca marca se ducea la 3, 4 goluri! Doar gigi a vazut meciul la aragaz! Plus un penalty clar neacordat de hoțul de kovacs! Rusine fc5b!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează