FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO KIEV 1-1

FCSB - DINAMO KIEV 1-1 // 5 idei de la ultima reprezentație a FCSB-ului în Spania » Jucătorul remarcat: „Vede trasee, își asumă responsabilitatea”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 20:24

FCSB - DINAMO KIEV 1-1 // FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Dinamo Kiev. Acesta a fost ultimul amical al iernii pentru echipa lui Mihai Teja, care a înregistrat 3 remize în tot atâtea partide. Ioan Hora a debutat în acest joc, reușind să înscrie în minutul 94. 

  • Corespondență din Spania

1. Echipa are trasee noi, unele interesante, atunci când s-a apăsat accelerația. Doar că ori s-a greșit la pasa decisivă, ori atunci când ea a sosit genunchii s-au înmuiat la finalizare. Fie că a fost vorba de Rusescu sau de Coman, cu ocazii din care nu ar trebui să rateze ținta.

2. A debutat și Hora, imediat, după doar trei antrenamente
. Atacantului îi trebuie mai mult decât icoana Sfîntului Ioan Botezătorul ca să redevină vârful ce era golgeter în 2016. Fotbalistul de 30 de ani e însă dispus la efort, vrea să bage materiale, are atitudine, ceea ce s-a tradus printr-un gol la prima apariție pe teren, în tricoul FCSB. Și are un atu față de Rusescu, cel puțin: viteza în plus.

3. Se simte lipsa unui atacant care să aibă golul în ADN.
 FCSB își permite luxul de a lua în calcul cedarea "Bizonului", care e pe lista de vânzări, doar că atacantul ce face 31 de ani reprezintă cel puțin 50 la sută din atacul echipei. Nu are cine să-i înlocuiască eficiența.

4. Numele lui Adrian Stoian este pe buzele lui Teja, care încă vrea mai mult de la fotbalistul provenit din Il Calcio. "Încearcă atunci când avem mingea să-ți alegi spațiu", i-a atras atenția antrenorul. Dar mijlocașul este unul dintre puținii jucători care par pregătiți în orice moment să înceapă meciurile oficiale. Vede trasee, își asumă responsabilitatea, poate pasa și cu șiretul, și cu exteriorul, și cu latul. Într-adevăr, joacă prea orgolios, abundă de pase prea inteligente pentru pregătirea, momentană, a coechipierilor.

5. Când a ajuns mingea în propriul careu, a fost deranj maxim. Filip compensează prin experiență, însă nu e locul lui ca stoper stânga. Iar la fazele fixe, știind că acesta este punctul foarte slab al fazei defensive, jucătorii au ajuns să să se sperie la orice corner. Este ceea ce spunea Pintilii, căpitanul, lipsă de concentrare și de personalitate.

vezi ȘI: 

VIDEO+FOTO Hora înscrie la debut și aduce un egal echipei lui Teja în ultimul amical al iernii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
juliusmad
juliusmad  •  23 Ianuarie 2019, 21:30
Postat de Calin Radulescu pe 23 Ianuarie 2019, 21:02

Mihaita (TEJA) pare si el trompeta ca NICK... 3 meciuri... 3 egaluri... Domnul doctor in fotbal vezi ca nu e de bine... esti la FCSB, nu la Gaz Metan... Daca incepi cu un egal si la Calarasi cred ca e cazul sa-te dam afara :)))...

incearca sa nu fii penibil, sunt meciuri amicale. de penibili suntem satui, herman e cap de lista :)))

herman25
herman25  •  23 Ianuarie 2019, 21:04
Postat de andy_2008 pe 23 Ianuarie 2019, 20:57

FCSB e in Turcia sau in Spania neiculita??????

Sa stai 2 saptamani in anturajul lui meme si mache normal ca nu mai stie pe ce lume e.

2102911679735264
Calin Radulescu  •  23 Ianuarie 2019, 21:02

Mihaita (TEJA) pare si el trompeta ca NICK... 3 meciuri... 3 egaluri... Domnul doctor in fotbal vezi ca nu e de bine... esti la FCSB, nu la Gaz Metan... Daca incepi cu un egal si la Calarasi cred ca e cazul sa-te dam afara :)))...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează