FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY

FCSB - DINAMO // Mihai Stoica a deschis ziua derby-ului: „Nu pe Netflix, pe Arena Națională!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 10:27

FCSB și Dinamo se înfruntă astăzi, de la 20:30, pe Arena Națională. Mihai Stoica, fostul manager al vicecampioanei, și-a ironizat rivalii.

  • FCSB - Dinamo e liveTEXT de la 20:30, liveTEXT AICI și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Mihai Stoica nu mai e implicat oficial în Derby de România, dar încinge în continuare spiritele. Printr-o postare pe Instagram, MM le-a amintit dinamoviștilor de o perioadă neagră: „Încă o serie de 6 începe diseară. Nu pe Netflix, pe Arena Națională”.

Mihai Stoica se referă la seria de șase victorii consecutive obținute de FCSB în fața lui Dinamo, în perioada mai 2011 - august 2013. MM și-a ironizat atunci rivalii, arătând șase degete spre peluza „câinilor”.

Vezi și:

FCSB - DINAMO // Copertă specială a Gazetei în onoarea derby-ului » Cum a luat naștere pagina 1 de azi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
007ace
007ace  •  05 Octombrie 2019, 17:07

Prosti astia din galeria lu Dinamu! Faceti o cantare pe station diseara despre memeu si jiji si o sa se linisteasca amandoi. *** si la fel si lui ospatarul de Florin tanase! Respect etern galeriei lui dinamu pt ce ii ureaza mereu lui regele hogea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  05 Octombrie 2019, 14:46

Jalnic infractorul asta. Tine sa ne arate cum e sa fii un slujitor al ciobanului infractor dat afara cu suturi in fund, o carpa pentru cioban, dupa ce s-a prins si ala ca are un incompetent in club, dar el continua sa se lingusească in continuare in speranta ca va fi primit inapoi.

hermannfroditul
hermannfroditul  •  05 Octombrie 2019, 13:59
Postat de lionking100 pe 05 Octombrie 2019, 12:58

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

randoame ai alt nume insa ai ramas la fel de prost.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează