FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

EXCLUSIV Mutarea surprinzătoare pe care FCSB o pregătește în Derby de România » Jucătorul decisiv în sezonul precedent nu mai prinde primul 11!

FCSB pregătește o mutare surprinzătoare pentru derby-ul cu Dinamo / foto: GSP
FCSB pregătește o mutare surprinzătoare pentru derby-ul cu Dinamo / foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 15:28 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 15:58

FCSB ar putea începe derby-ul cu Dinamo într-o formulă surprinzătoare, deloc anticipată de suporteri. Chiar dacă are drept de joc, atacantul Andrea Compagno ar putea să nu figureze în primul „11” pregătit de Charalambous și Pintilii. Italianul absentase în prima etapă, cu FCU, însă din cauza clauzei setate de Adrian Mititelu, nu dintr-un raționament al antrenorilor.

  • FCSB - Dinamo se joacă diseară, de la ora 21:30, pe „Arcul de Triumf”, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

GSP.ro a aflat care e mutarea surprinzătoare cu care roș-albaștrii vor s-o surprindă pe Dinamo diseară. Dacă Burcă și ai săi au încercat să-și ia toate măsurile de precauție pentru a-l bloca pe Compagno, „câinii” ar putea da peste un alt nume redutabil în avanposturile FCSB. 

Alex Băluță în atacul FCSB, în loc de Compagno?!

Este vorba despre nou-venitul Alexandru Băluță, folosit în acea poziție și-n prima etapă, cu FCU Craiova. De altfel, „explozivul” fotbalist venit din Ungaria e familiarizat cu postul respectiv din trecut, Băluță fiind folosit în rol de atacant de Gigi Mulțescu, la CSU Craiova, în urmă cu mai mulți ani.

Cum ar putea arăta FCSB diseară, fără Compagno: Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruț, Radunovic - Djokovic, Șut, Olaru - Miculescu, Băluță, Fl. Coman

Astfel, Compagno ar urma să înceapă meciul de pe banca de rezerve, acolo unde va fi, în premieră, și sud-africanul Siyabonga Ngezana, după cum anunțase Elias Charalambous încă din conferința de presă de vineri. În prima etapă, Ngezana n-a figurat deloc pe foaia de joc. 

New entry diseară la Derby de România! Cine trebuie să stopeze atacurile FCSB
DINAMO
New entry diseară la Derby de România! Cine trebuie să stopeze atacurile FCSB

Lui Gigi Becali îi surâde varianta

Netitularizarea lui Compagno ar reprezenta, fără îndoială, și o măsură agreată de patronul Gigi Becali, care în ultima perioadă și l-a scos de la inimă pe golgeterul italian. Gazeta Sporturilor dezvăluia încă de la finalul lunii mai că Andrea Compagno nu se numără printre favoriții patronului. Acesta a lăsat în mai multe rânduri de înțeles că nu-i deloc exclusă o despărțire de italian.

În urmă cu o lună, Gigi Becali afirma că o eventuală ofertă de 2,5 milioane de euro l-ar convinge să renunțe la golgheterul Andrea Compagno, autor a 16 goluri în 32 de meciuri pentru FCSB. Între timp, finanțatorul vicecampioanei a scăzut din pretenții.

„Am cerut două milioane şi am primit o ofertă din Olanda pentru Compagno de 1 milion şi jumătate, de la o echipă de primă ligă, Heerenveen. Eu am cerut două milioane, poate ne ducem la 1,6 milioane. Vedem”, a afirmat, vineri, patronul vicecampioanei, conform Fanatik.

Evoluțiile sale foarte bune din România, la FCU Craiova și apoi FCSB, l-au adus în atenția selecționerului Italiei, Roberto Mancini, care l-a convocat pe lista preliminară pentru meciurile Squadrei Azzurra din martie. Compagno nu a rămas și pe lista finală.

VIDEO Charalambous s-a enervat înainte de FCSB - Dinamo: „Aici toată lumea spune ce vrea!”

Citește și alte știri despre FCSB:

Deținătorul drepturilor TV, despre stadionul Ghencea, Talpan versus Ciolacu: „Premier vs. colonel. Colonelul pleacă de la 4-0” + „Autogolul” reușit de Gigi Becali și MM

Atac brutal al generalului la adresa lui Gigi Becali: „Intru în dialog cu un needucat? Atât îl duce mintea!”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (9)
Hcm27
Hcm27  •  22 Iulie 2023, 20:15
Postat de valentindragobete pe 22 Iulie 2023, 17:58

Nu-i adevărat, nu te mai lua după proștii cancanisti !

Cred ca ai avut dreptate, Vali!Știrile Sportive de la A1 și PROTV, l-au anunțat titular pe Compagno.Dar eu sunt ca Toma Necredinciosul.Pana nu vad, nu cred!

Hcm27
Hcm27  •  22 Iulie 2023, 18:09
Postat de valentindragobete pe 22 Iulie 2023, 17:58

Nu-i adevărat, nu te mai lua după proștii cancanisti !

Sa dea Domnul, dar știi proverbul:nu iese fum fără foc și tare mi-e frica!

romeverest
romeverest  •  22 Iulie 2023, 18:07

Mare recunostinta a piperenului fata de italian !! Fara el, in campionatul trecut, s-ar fi luptat sa prinda play-off-ul, nicidecum sa se lupte la titlu !! Cel de Sus vede si ii da pipereanului pe masura !!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează