FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

VIDEO Ovidiu Burcă i-a dat replica lui Gigi Becali: „Doar îl cunoașteți...”

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Articol de , - Publicat vineri, 21 iulie 2023 13:15 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 13:45

Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul lui Dinamo, i-a răspuns lui Gigi Becali, patronul FCSB, care l-a acuzat joi că s-a opus amânării marelui derby, și l-a avertizat că „va fi vuiet” la meci, semn că prevede o victorie zdrobitoare a vicecampioanei.

„Dinamo a spus că nu vrea să amâne meciul, că ne-au găsit nepregătiți acum. Așa a zis Burcă. Bine, mă, să ne bată (n.r. - râde). Ghinionul lor e că Olaru și Coman sunt bine, ei credeau că nu sunt. Va fi vuiet mare!”, a precizat Becali joi, în cadrul unei conferințe de presă.

Astăzi, la conferința de presă oficială a lui Dinamo, antrenorul „câinilor”, Ovidiu Burcă, i-a răspuns latifundiarului.

Marcel Ciolacu, discurs devastator la adresa lui Talpan: „Nu-i mai permit să strice lucruri doar din ambiții personale. Vă promit!”
FCSB
Marcel Ciolacu, discurs devastator la adresa lui Talpan: „Nu-i mai permit să strice lucruri doar din ambiții personale. Vă promit!”

Ovidiu Burcă i-a răspuns lui Gigi Becali înainte de FCSB - Dinamo

„Am văzut că cei de la Steaua au făcut anumite afirmații, că eu nu mi-aș fi dorit ca acest meci să se amâne pentru că ei ar avea probleme. Cred că niciodată nu m-ați auzit pe mine vorbind de alții, mereu m-a interesat ce facem noi.

Faptul că am dorit neapărat să joc a fost pentru că suntem într-un moment în care avem nevoie de meciuri oficiale, formăm o nouă echipă și doar meciurile oficiale contează. Ca să creezi o echipă, ai nevoie de aceste meciuri oficiale. Din partea cealaltă, îmi doresc ca cei de la FCSB să alinieze cel mai bun 11 pe care-l au.

Îl cunoașteți pe domnul Becali, nu am să intru într-o polemică cu dumnealui. Are încredere în echipa dumnealui, așa este și normal, a investit foarte mulți bani. E foarte bine că are încredere”, a afirmat Burcă, antrenorul care a readus-o pe Dinamo în prima ligă.

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo: „Nu avem un avantaj foarte mare cu stadionul”

Referitor la locul de desfășurare al derby-ului, arena „Arcul de Triumf”, Burcă a spus:

„Faptul că cunoaștem vestiarul și tribunele, având în vedere că stadionul va fi plin de suporteri ai FCSB-ului, nu cred că este un avantaj foarte mare”.

Dinamo este obișnuită cu noua arenă din București, pe care a disputat meciurile de pe teren propriu din ultima parte a sezonului trecut și duelul cu CSU Craiova din prima etapă a noii stagiuni. FCSB, în schimb, nu a mai jucat pe „Arc” până acum. Abia astăzi s-a antrenat pentru prima dată acolo.

E păcat că un astfel de stadion (n.r. - referitor la arena din Ghencea) nu poate fi folosit pentru astfel de meciuri. Acum, domnii miniștri s-au autosesizat, de la distanță pare că ceva este în neregulă.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Tot din SuperLigă:

Aflat în negocieri crâncene cu Gigi Becali, e numărul 1 la antrenamente!

GSP are contractul de închiriere dintre FCSB și „Arcul de Triumf”: „Asigurare pentru ruina edificiului” + preț al chiriei cu 30% sub ce solicitase CSA Steaua pentru Ghencea

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
ChienRed
ChienRed  •  22 Iulie 2023, 00:36
Postat de 1cesare pe 21 Iulie 2023, 18:30

burcă cică e ... "poliglot" ... vorbește și aromâna?

poti te rog sa imi explici si mie comentariul tau ? ca nu am inteles nimic ...

1cesare
1cesare  •  21 Iulie 2023, 18:30

burcă cică e ... "poliglot" ... vorbește și aromâna?

Hcm27
Hcm27  •  21 Iulie 2023, 13:28

Boierul Burca, tot boier!Bravo, Ovidiu, inteligent răspuns!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează