FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

EXCLUSIV VIDEO FCSB, la primul contact cu „Arcul de Triumf” » Antrenament aparte pentru Coman & compania + Rugbiștii, iritați

FCSB a efectuat în această dimineață un antrenament pe stadionul „Arcul de Triumf” +25   FOTO
FCSB a efectuat în această dimineață un antrenament pe stadionul „Arcul de Triumf”

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 11:37 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 11:57

FCSB a efectuat în această dimineață un antrenament pe stadionul „Arcul de Triumf”, astfel încât elevii lui Elias Charalambous să se familiarizeze cu această arena înaintea derby-ului cu Dinamo, programat sâmbătă, 22 iulie, la ora 21:30.

Așa cum GSP.ro anunța joi, FCSB a primit un „bonus” odată cu închirierea arenei „Arcul de Triumf” pentru derby-ul cu Dinamo. Vicecampioana a primit permisiunea de a se și antrena pe arena din Sectorul 1 înainte de a disputa meciul.

Astfel, delegația FCSB-ului a sosit la „Arcul de Triumf” în această dimineață, în jurul orei 10:00. Autocarul i-a adus pe Coman & compania de la baza din Berceni. 

Noapte de teroare la Paris: Gianluigi Donnarumma și logodnica sa au fost bătuți, legați și jefuiți!
FRANȚA
Noapte de teroare la Paris: Gianluigi Donnarumma și logodnica sa au fost bătuți, legați și jefuiți!

FCSB, la primul contact cu „Arcul de Triumf” » Antrenament aparte pentru Coman & compania

Roș-albaștrii au ocupat unul dintre vestiarele din complex și au așteptat ca terenul principal să se elibereze. Acesta era folosit de echipa națională de rugby, dar în jurul 10:30 „stejarii” s-au mutat pe terenul din spate. Faptul că au fost nevoiți să schimbe terenul i-a iritat pe rugbiști.

Antrenamentul FCSB-ului a început la ora 11:00, după ce cuplul de antrenori, Elias Charalambous și Mihai Pintilii, au ținut o mică ședință de față cu jucătorii.

Ședința de pregătire în sine are două componente: mai întâi exerciții de antrenament pe o jumătate de teren, apoi un joc normal, pe întreaga suprafață a terenului, scopul fiind acela de acomodare cu un stadion pe care roș-albaștrii nu au mai jucat.

+21 FOTO

GSP a fost la „Arcul de Triumf”, unde FCSB s-a antrenat în această dimineață 

Reporterii Gazetei au observat că gazonul nu este într-o „formă” ideală, mai sar brazde din el, însă este de așteptat ca la ora meciului să se prezinte într-o stare bună, mai ales că după antrenamentul FCSB-ului nu va mai intra nimeni pe stadion până la derby.

Meciul dintre FCSB și Dinamo a ajuns să se dispute pe „Arcul de Triumf” după ce Arena Națională a fost închiriată pentru concerte, iar stadionul din Ghencea nu a putut fi antamat de FCSB. Au existat negocieri între clubul lui Gigi Becali și reprezentanții CSA Steaua, dar părțile nu au ajuns la un acord.

Mai multe știri despre FCSB:

Imagini spectaculoase la Arena Națională: peste o mie de persoane așteaptă la rând să cumpere bilete la derby-ul FCSB - Dinamo. MM Stoica și-a făcut apariția

N-a jucat niciun minut, dar Gigi vrea 10 milioane pentru el! Clauza-gigant cu care l-ar bate pe Chiricheș

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
Eu.Sa.Fiu.Sanatos
Eu.Sa.Fiu.Sanatos  •  21 Iulie 2023, 17:16
Postat de magic4ever pe 21 Iulie 2023, 12:32

De ce a trebuit sa se mute rugbistii pe terenul din spate si nu s-au antrenat cei de la FCSB acolo? Pana la urma acest stadion are prioritate pentru rugby...

pt ca urmatorul meci al rugbistilor nu va fi pe 'arcul de triumf'

Eu.Sa.Fiu.Sanatos
Eu.Sa.Fiu.Sanatos  •  21 Iulie 2023, 17:15
Postat de Stefan09 pe 21 Iulie 2023, 12:13

Pe arc ar trebui sa se joace doar rugby.....echipa nationala se pregateste pt CM si se muta pe terenul secund......

tot pe ultimul loc vor termina, indiferent pe ce teren se pregatesc :)

bogdan_dc
bogdan_dc  •  21 Iulie 2023, 14:57
Postat de standart pe 21 Iulie 2023, 14:22

Nu aș vrea să fiu rău, dar nu cred că dăm mai mult de 3 eseuri la mondiale, și pierdem toate meciurile la scor mare. Că asta-i situația. Așa că ifosele nesusținute de performanță n-ar trebui băgate prea mult în seamă. Sper să greșesc și să le cer scuze!

ahahahahha ca FCSB rupe in cupele europene...0-10 iti spune ceva? aia macar sunt la mondiale!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează