FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO. 20:30, DIGI, TV TELEKOM, LOOK, GSP

FCSB - Dinamo // UPDATE Organizatorii au decis să deschidă și inelul III » Câte bilete s-au vândut pentru Derby de România și când se mai pot achiziționa

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 11:40

FCSB și Dinamo se duelează azi, de la 20:30, în etapa a 12-a din Liga 1, în derby-ul României.

update 14:45

Organizatorii meciului au decis să deschidă și inelul III al Arenei Naționale.

Știrea inițială:

Partida se va juca pe Arena Națională, dar meciul nu stârnește un interes foarte mare pentru fanii celor două echipe. Conform oficialilor steliști, până în acest moment s-au vândut 22.000 de tichete, iar în cel mai bun caz, la ora meciului vor fi 30.000 de fani.

Dintre biletele vândute până acum, aproximativ 6.000 au fost achiziționate de dinamoviști.

Suporterii steliști și dinamoviști care nu și-au cumpărat încă bilete pentru meciul din această seară o mai pot face și astăzi! Începând cu ora 10:00 s-au deschis casele Arenei Naționale și vor rămâne la dispoziția fanilor până după fluierul de start al meciului.

Cel mai ieftin costă 15 lei, la peluze, 30, 35 sau 60 de lei la tribuna a II-a și 100 de lei la tribuna I. Până aseară se deschiseseră doar primele două inele, bilete la cel de-al treilea se vor vinde doar în ziua meciului, în funcție de numărul de solicitări.

  • FCSB - Dinamo se joacă azi, de la ora 20:30. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: EXCLUSIV Unul dintre cei mai tari scouteri din lume vine la FCSB - Dinamo » Omul care l-a descoperit pe Lewandowski va urmări doi steliști și un dinamovist

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (10)
observator_federal
observator_federal  •  24 Septembrie 2017, 17:59

De parca cine merge la Arena Nationala si nu vede meciul din galeria adversarilor (PCH, astazi) este musai FCSBist... alta minciuna vehiculata pana la saturatie in massmedia. Aceeasi massmedia care difuzeaza "artistic" imagini si fotografii cu insignifianta (numeric, vocal si coregrafic) galerie FCSBista, cand de fapt pledoaria pentru fotbal si dragoste pentru club este in peluza rezervata oaspetilor! Mistificari FCSBiste... cine le mai crede?!

red_dog_fe
red_dog_fe  •  24 Septembrie 2017, 16:24
Postat de sooos1ck pe 24 Septembrie 2017, 14:28

PCH domina Arena Nationala cand nu e meci, de Craciun poate :)

Nu va e rusine ma ipocritilor sa comentati! voi cuminteniile pamantului, care si 40000 daca va adunati tot nu puteti contracara 8000 de suporteri! Dar ce sa ma mire ipocrizia voastra, o aveti in sange, de la sefii vostri cu multe facultati *** si jiji!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chromophobia
chromophobia  •  24 Septembrie 2017, 14:45
Postat de sooos1ck pe 24 Septembrie 2017, 14:28

PCH domina Arena Nationala cand nu e meci, de Craciun poate :)

Domina Bilbao fondul sonor in Europa,pe Arena Nationala,care are mai multe meciuri decat FCDB in Europa.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează