FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO. 20:30, DIGI, TV TELEKOM, LOOK, GSP

EXCLUSIV Unul dintre cei mai tari scouteri din lume vine la FCSB - Dinamo » Omul care l-a descoperit pe Lewandowski va urmări doi steliști și un dinamovist

FOTO: Legia.com
FOTO: Legia.com

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 09:34

FCSB și Dinamo se vor duela în această seară, de la ora 20:30, în cel mai tare meci din Liga 1. 

Partida din această seară va fi una extrem de atractivă pentru scouteri, iar potrivit surselor GSP.RO,  Radoslaw Kucharski, scouter de la Legia Varșovia, va fi în tribune la acest meci. Acesta a venit la invitația impresarului Bogdan Apostu, și vine pentru a-i urmări printre alții și pe steliștii Florinel Coman și Dennis Man și pe dinamovistul Ionuț Nedelcearu.

În plus, scouterul va asista și la meciul Astra - CFR și va vedea și un meci al juniorilor echipei din "Ștefan cel Mare", cel din Youth League de marți cu Lokomotiva Zagreb. 

Radoslaw Kucharski, cel care l-a descoperit pe Robert Lewandowski, este considerat unul dintre cel mai bine cotați scouteri din lume, anul trecut fiind la Manchester United, club care a plătit o sumă importantă pentru el. Totuși, după patru luni a revenit la Legia, la cererea noului conducător al clubului.

  • Dennis Man, 19 ani, este un mijlocaș ofensiv cotat la 250.000 de euro, potrivit transfermarkt.de
  • Florinel Coman, 19 ani, este un mijlocaș ofensiv, care poate juca și ca atacant, cotat la 1,5 milioane de euro
  • Ionuț Nedelcearu, 21 de ani, este cotat la 1,5 milioane de euro și evoluează ca fundaș central

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
risc_mix
risc_mix  •  24 Septembrie 2017, 13:49

O întrebare ***.De ce jucatorii steliști sunt scriși cu litere îngroșate(roșii),iar dinamovistul e cu litere normale?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  24 Septembrie 2017, 13:43

O

137062246866463
Sorin Miu  •  24 Septembrie 2017, 10:38

De urmarit de la steaua ar fi si extrema valceanu un pusti f promitator sau cojocaru. Portar care anu trecut a fost prin italia.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează