FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Todoran a scăpat de o bătaie de cap după ultimul transfer! Cum poate arăta FCSB în noul sezon

foto: Răzvan Păsărică @ Facebook.com/FCSBOfficial
foto: Răzvan Păsărică @ Facebook.com/FCSBOfficial

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 09:50 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 12:44

Gigi Becali a anunțat marți seară că a rezolvat transferul atacantului ceh Zdenek Ondrasek (32 de ani).

Astfel, după această mutare, a patra a verii pentru echipa roș-albastră, Dinu Todoran are lotul complet și câte o dublură pentru fiecare post.

FCSB, dublură pe fiecare post

Gazeta Sporturilor a publicat marți o analiză a lotului de la FCSB, din care a reieșit că echipa roș-albastră avea un singur post fără o dublură importantă: cel de atac.

Acum, Todoran a scăpat de această problemă. După ce Becali a anunțat acordul cu Ondrasek, cehul devine prima variantă pentru postul de atacant, ocupat în prezent de căpitanul Florin Tănase.

FCSB poate alinia două echipe

Cu cele patru transferuri de până acum, FCSB se poate lăuda în sfârșit cu un lot suficient de numeric pentru ca antrenorul să nu fie nevoit să mizeze pe juniori.

Acum, nu doar că FCSB are acoperite aproape toate posturile, dublate și chiar triplate cu soluții, dar e pentru prima dată, după foarte multă vreme, când pare să fi rezolvat, măcar numeric, o problemă cu care s-a confruntat des și din cauza căreia a avut de suferit. Cea a lipsei de variante în centrul defensivei.

Cum poate arăta FCSB:

Varianta 1: Straton- Ov. Popescu, Al. Crețu, Vucur, Radunovic – Moruțan, Perianu, Olaru – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman

Varianta 2: Vlad (Târnovanu) – V. Crețu, Haruț (Nedelcu), I.Cristea (Miron), Panțâru (Pantea) – Cordea (Vână), Șut (Simion), Oaidă (R.Ion) – Ad. Niță (Horșia), Ondrasek (Istrate), Cr.Dumitru

Puține soluții U21 pentru primul „11”

FCSB va avea la dispoziție foarte multe variante în rândul fotbaliștilor care se vor încadra în regula U21 a FRF și anume cei născuți după 1 ianuarie 2000. Nu mai puțin de 30% din componenții lotului sunt eligibili, adică 9 nume.

Totuși, clubul lui Becali nu va mai avea tot atât de multe soluții la nivel de prim „11". Cu siguranță, Octavian Popescu, născut în 2002, va fi în formula de bază, iar dacă regula va fi înăsprită de Federație și al doilea jucător ar trebui să bifeze cel puțin 45 de minute, atunci cele mai mari șanse să joace le are Ovidiu Perianu, care a împlinit recent 19 ani și care, la fel ca Tavi Popescu, va fi eligibil pentru naționala de tineret până în vara lui 2025! 

Celelalte variante pe care le are în lot FCSB se numesc Târnovanu, Pantea, Robert Ion, Istrate, Adrian Niță, Horșia și Cristi Dumitru. Ultimii doi au revenit după împrumuturile la Gaz Metan și FC Argeș.

VIDEO Florin Manea nu l-a vrut pe Octavian Popescu, preferatul lui Gigi Becali: „Superficial”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Jucătorul mazilit de Becali spune tot ce se întâmplă la FCSB: „Colegii m-au întrebat dacă știu unde am venit! El decide tot prin telefon. Are un om pe bancă” » Avertisment pentru Vucur

Strategia lui Becali dă roade! La ce capitol va domina FCSB în sezonul viitor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
amadeus2021
amadeus2021  •  23 Iunie 2021, 21:29
Postat de iosif_ pe 23 Iunie 2021, 12:44

Măria Sa Don Pablo se întoarce la Mimao să facă ordine în virtutea puterilor pe care le deține. ***

Aici, in articol, era vorba de Todoran. Tu delirezi mereu, așa că nu este nici o surpriză.

duster4
duster4  •  23 Iunie 2021, 13:29

Cui ii pasă mă de ăstia? Nici lui iosif ca numai de Dinamo scrie.

pink_panther
pink_panther  •  23 Iunie 2021, 12:48

Todoran?? Dar ce treabă are el cu echipa? E un om de paie care o să stea pe bancă, o să răspundă la telefon și o să execute prompt și cu servilism ordinele primite.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează