FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 4-1

A promis că nu mai critică, dar n-a rezistat mult. Cei doi jucători arătați cu degetul de Becali, după dezastrul de la Cluj: „Ghinion, plus gafele lor”

Gigi Becali a vorbit despre eșecul cu CFR și n-a uitat de erorile comise de Andrei Vlad și Tavi Popescu +11   FOTO
Gigi Becali a vorbit despre eșecul cu CFR și n-a uitat de erorile comise de Andrei Vlad și Tavi Popescu

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 12:15 / Actualizat luni, 30 august 2021 12:59

Gigi Becali (63 de ani) s-a abținut din a-și critica echipa după înfrângerea drastică suferită de FCSB la Cluj, scor 1-4. Totuși, latifundiarul i-a nominalizat pe jucătorii care au gafat aseară, fără a-i umili însă public, așa cum proceda în trecut.

Becali a pus înfrângerea cu CFR pe seama gazonului îmbibat cu apă de la Cluj, dar n-a uitat de nici de erorile lui Andrei Vlad și Tavi Popescu. Goalkeeper-ul a „comis-o” la golul secund al „feroviarilor” și a provocat un penalty, în timp ce puștiul de 18 ani a pierdut mingea din care a rezultat primul gol al gazdelor.

Gigi Becali: „Ce s-a întâmplat aseară a fost ghinion, plus gafele lui Octavian Popescu și Vlad”

„Am încredere în Edi Iordănescu și merg pe mâna lui. Ce s-a întâmplat aseară a fost ghinion, cu apa. Plus gafele făcute de Octavian Popescu și de Vlad

Cele 12 puncte sunt un fleac, având în vedere că mai sunt 23 de etape. Putem diminua punctele și putem trece peste ei până la finalul sezonului regulat. Am răbdare, știu ce lucrează Edi”, a declarat Becali în această dimineață, la Pro X. 

Gigi Becali, prima reacție după umilința cu CFR Cluj: „Îi transmit ceva lui Edi prin voi!” + a găsit cauzele înfrângerii
CFR CLUJ - FCSB 4-1
Gigi Becali, prima reacție după umilința cu CFR Cluj: „Îi transmit ceva lui Edi prin voi!” + a găsit cauzele înfrângerii

Andrei Vlad, greșeli decisive în Gruia

Andrei Vlad (22 de ani), portarul lui FCSB, a greșit la golul de 2-0 înscris de CFR Cluj în meciul din etapa 7 a Ligii 1. Apoi, la scorul de 3-0, l-a faultat în careu pe Claudiu Petrila, iar „centralul” Ovidiu Hațegan a arătat spre punctul cu var.

CFR Cluj s-a distanțat la două goluri de FCSB în minutul 56 al meciului din Gruia. grație unui gol marcat de Runar Mar Sigurjonsson, cu concursul lui Andrei Vlad. Portarul lui FCSB, predispus la gafe în ultima vreme, a respins nefericit, în față, centrarea lui Cristi Manea, venită din partea dreaptă. Mingea a ajuns pe capul lui Sigurjonsson, plasat excelent, care a trimis balonul în plasă.

A promis că nu mai critică, dar n-a rezistat mult. Cei doi jucători arătați cu degetul de Becali, după dezastrul de la Cluj: „Ghinion, plus gafele lor”

A fost golul care i-a scos definitiv din meci pe elevii lui Edi Iordănescu. Ciprian Deac a dus apoi scorul la 3-0, iar câteva minute mai târziu, în minutul 73, Vlad a comis un penalty, doborându-l în propriul careu pe Claudiu Petrila. Denis Alibec a transformat fără emoții penalty-ul și a făcut 4-0.

2e nota primită de Andrei Vlad în Gazeta, în urma prestației din derby. Tavi Popescu a primit nota 4

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CFR Cluj - FCSB 4-1

foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
+7 FOTO

VIDEO Dumitru Dragomir, analiză devastatoare după CFR Cluj - FCSB 4-1: „Nu Becali e vinovat!

Citește și alte știri de actualitate: 

Gigi Becali, prima reacție după umilința cu CFR Cluj: „Îi transmit ceva lui Edi prin voi!” + a găsit cauzele înfrângerii

EXCLUSIV Analiză devastatoare în direct, după CFR Cluj - FCSB: „Nu Becali e vinovat! Iordănescu poate face o echipă de locurile 5-6, dar atât!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
ionica007
ionica007  •  30 August 2021, 14:57
Postat de Calin Florea pe 30 August 2021, 14:06

Ce bărbați ??? Au făcut la faulturi cu nemiluita și fluierașul a fost cu voi … de nu vrea sa se pună rău cu conducerea cca …. Dacă sunteți contactul veți vedea un penalti făcut de Omrani la Olaru in repriza 1 …. Dar va trebuie multă corectitudine … și aceasta lipsește cu desăvârșire …. Rezultatul se ce in exterior după campionatele furate cu Fluierașii ….

Esti din alt film...:)... Franarii nu fac parte din ''cooperativa'', si nu sunt talentati la balet. Multa lume spune ca debutul lui *** trebuia sa se intample in alte circumstante. dar asa, caz tipic de ghinion...:)... Iar plonjonul lui Olaru la care te referi a fost absolut demential...:)... Sa-i para bine ca nu a luat cartonas...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iopanet
iopanet  •  30 August 2021, 14:41

Au fost niste gafe vizibile si din satelit... Daca tot l-ati intrebat, ce ati fi vrut sa zica, ca toti au jucat perfect?

bombon
bombon  •  30 August 2021, 14:14

FCSB nu mai poate s-o ajunga nici daca CFR merge cu trenul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează