FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB domină în Liga 1 și Europa League, dar Becali nu se grăbește să-i ofere lui Dică un nou contract: "Cine să-l vrea? E norocos că i-am făcut superechipă"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 octombrie 2017 14:11

La primul an ca antrenor la FCSB, Nicolae Dică uimește pe toată lumea. Echipa roș-albastră este pe primul loc în Liga 1 și este la un pas de a se califica în primăvara europeană, fiind lider în Grupa din Europa League.

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că Mihai Stoica i-a propus să-i extindă contractul lui Nicolae Dică, care expiră în vara lui 2018. Cu toate aceastea, finanțatorul stelist nu se grăbește să-i ofere antrenorului un noi contract.

"Mi-a zis MM să îi prelungim contractul lui Dică pe încă un an. L-am întrebat «Cine ni-l ia pe Dică acum? Ni-l fură cineva pe Dică sau el pleacă undeva?» Pentru ca el să se ducă să antreneze pe 2-3 milioane de euro pe an, mai trebuie să antreneze încă un an. Dacă face performanță este posibil să-l curteze cineva, dar acum o să-l vrea doar din Arabia.

Eu cred că el este băiat deștept și vrea să mai stea, având în vedere echipa pe care o are acum. El este și norocos pentru că i-am făcut superechipă. Trebuie să joace în Champions League. Dacă ia campionatul și joacă în Champions League va putea să plece în Europa", a spus Becali la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
davidblack
davidblack  •  18 Martie 2018, 15:18
Postat de gerula_ pe 30 Octombrie 2017, 17:02

A plans cat sa dea pe dinafara ghiveciul :)))))

hkk

sasha8777
sasha8777  •  30 Octombrie 2017, 20:07

JIJICA atotstiutorul, antrenorul din loja, stapanul tuturor, Dumnezeul fotbalului si stapanul absolut ....*** *** ce iti spune patron, atata timp cat isi tratezi angajatii ca pe sclavi si te crezi superior provoci sila propiilor suporteri( ai echipei, ca tu nu ai asa ceva), cu toate ca simpatzez cu FCSB iti doresc sa ratezi si sezonul asta campionatul la mustata cum ai ratat sezonul trecut, esti un *** de om prefacut in credincios smerit ce se crede stapani de sclavi. Cat crezi ca te mai rabda Dumnezeul pe care il invoci cu atata falsitate?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  30 Octombrie 2017, 18:15

Cine va crede ca "domina liga 1" ? Ca sa domini trebuie sa fii pe primul loc cel putin jumatate de campionat... fcsb a fost doar jumatate de etapa...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează