FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dorin Rotariu exclude varianta FCSB » Cu ce club vrea să semneze

Dorin Rotariu // FOTO: Instagram
Dorin Rotariu // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2022 11:52 / Actualizat vineri, 01 iulie 2022 12:57

Iosif Rotariu a dat noi detalii despre viitorul lui Dorin Rotariu, extrema de 26 de ani dorită de FCSB.

După ce a spus că Rotariu exclude o revenire în Liga 1, acolo unde a jucat la Dinamo, Iosif Rotariu a dezvăluit că nepotul său ar dori să continue în Grecia, la Atromitos, club la care a fost împrumutat în sezonul trecut.

Dorit de FCSB, Dorin Rotariu preferă Atromitos

„Nu se pune problema. El nu ia în calcul să revină în România. Mai are doi ani de contract cu Ludogoreț. A fost împrumutat la Atromitos, unde a jucat meci de meci. Sunt negocieri ca el să continue la Atromitos. 

Acolo i-ar fi mai bine. A jucat meci de meci și echipa joacă în 4-3-3, sistem care lui îi convine. Nu știu dacă au fost negocieri cu FCSB, dar el nu ia în calcul revenirea în Liga 1.

A mai fost dorit în trecut de alte echipe, dar nu a luat în calcul ofertele. El se simte foarte bine afară, totul este foarte profesionist în străinătate. I-ar fi greu să revină în România”, a spus Iosif Rotariu la ProArena.

Nu e nimic adevărat. Roti va merge mai mult ca sigur ca împrumut în străinătate. Va fi un împrumut pe un an. Suntem foarte aproape de a ne înțelege cu acel club. Și el a zis că nu vrea în România. Cu mine nu a vorbit nimeni de la FCSB.

- Cosmin Moți, director sportiv Ludogoreț, la ProArena

Rotariu, jucător cu 10 meciuri în naționala României, aparține de Ludogorets, dar a fost împrumutat în prima parte a anului la Atromitos. În Grecia, Roti a bifat 11 partide. 

Dorin Rotariu are o cotă de piață de 500.000 de euro în prezent, o prăbușire uriașă față de evaluarea din 2017, de 2,5 milioane de euro. Între 2012 și 2017 a evoluat la Dinamo, echipă care l-a vândut la Club Brugge pentru 2,2 milioane de euro în 2017.

VIDEO FCSB, victorie în primul amical: 6-0 cu FC Sfântul Gheorghe

Citește și:

MM Stoica, despre ultima ofertă primită de FCSB: „Alt patron îl dădea și cu un milion de euro”

Opinie categorică la GSP Live: „Tavi Popescu nu valorează nici cât Mitriță!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  02 Iulie 2022, 00:03

Oricine vine la escrocheria numita FC Fecesebeaua isi distruge instant cariera si devine sluga unui cioban puscarias.

popescu.dzn
popescu.dzn  •  01 Iulie 2022, 19:12
Postat de Zazu pe 01 Iulie 2022, 13:50

Multă gargară și minciuni fcsb iste! De parcă fcsb ar fi...maaaare sculă de club și nu unul care pierde rușinos în europa,cu echipe mici!

Dar nici nu a retrogadat ca prostii de la Dinamo sau Rapid

cotonogu1600p
cotonogu1600p  •  01 Iulie 2022, 15:32

Sincer îmi pare bine. Era o mare țeapa. Nu are vana. Mingicar fara orizont.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează