FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Uitați-vă la fază” » Dincolo de ofsaid, FCSB e acuzată: „Ce fac Miron și Cristea e inacceptabil”

Andrei Miron și Ștefan Târnovanu, foto: GSP
Andrei Miron și Ștefan Târnovanu, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 09:19 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 10:37

Ionuț Rada, 39 de ani, fost fundaș la Rapid sau FCSB, crede că apărarea lui Toni Petrea a greșit la golul de 2-2 al Voluntariului

  • CFR Cluj poate câștiga al 5-lea titlul de campioană la rând dacă se impune azi în meciul cu Universitatea Craiova (21:30).
  • În cazul unei victorii, clujenii ajung la 4 puncte peste FCSB, cu o etapă rămasă de jucat

Ionuț Rada: „Toată linia de apărare e «întinsă», trebuia să fie un joc mai compact”

„Trebuie să vorbim despre această fază. A avut loc o degajare a portarului, jucătorii aveau timp să vadă mingea. Uitați-vă cât de întinși erau pe tot terenul, ca apărare. Schimbările lui Petrea arătau că își doresc să închidă jocul, dar ei sunt «întinși». Toată linia de apărare e «întinsă», trebuia să fie un joc mai compact, mai echilibrat. Între Miron și Cristea este o distanță foarte mare”, a explicat Ionuț Rada, fostul fundaș acum analist TV la Prima Sport. 

„Plus fundașii laterali, care trebuiau să fie mult mai strânși, distanțele mult mai mici”, a completat George Galamaz, fost fundaș la Dinamo și Unirea Urziceni. 

„Uitați-vă la fază” » Dincolo de ofsaid, FCSB e acuzată: „Ce fac Miron și Cristea e inacceptabil”
Apărarea FCSB la golul 2 al Voluntariului, foto: captură TV Prima Sport

3este nota primită de cei doi fundași centrali, Andrei Miron și Iulian Cristea, din partea Gazetei Sporturilor

Ilie Dumitrescu și Ioan Andone spun același lucru: „După manual, nu ai voie să primești un astfel de gol”

A fost o fază, o minge lungă, Olawale pe deviere pentru Costin, care pleacă foarte bine. E o fază simplă. Și Cristea a greșit, pentru că a pierdut duelul aerian, apoi Costin a plecat foarte bine de lângă Miron. Normal că și Miron a greșit. După manual, nu ai voie să primești un astfel de gol. Miron și Ovidiu Popescu trebuie să facă acel triunghi. Se formează, dar puțin mai greu, după cum vedeți. Golul putea fi evitat.

- Ilie Dumitrescu la Digisport

Steaua a dominat clar. A avut foarte multe ocazii de gol. Voluntari a jucat așa cum a făcut-o tot anul. A jucat 3 fundași centrali și a avut densitate, astfel că Steaua a fost nevoită să ducă mingea în margine. După joc, Steaua trebuia să câștige clar. Dar nu a mai avut norocul din alte meciuri.

FC Voluntari a avut mult noroc, a dat goluri în minutele 44 și 88. Nu știu dacă e un rezultat meritat. Dar și-a apărat onoarea. Nu a lăsat loc de suspiciuni, a jucat cu titularii. Fotbalul te pedepsește când nu ai doi fundași centrali buni. Și FCSB nu a avut nici vârf central.

- Ioan Andone 

Asta este când conduci cu 2-1 până pe final și iei un gol din ofsaid. Dezamăgire! Suntem dezamăgiți, am primit un gol pe final de meci, păcat de munca noastră depusă în tot acest an. Puteam să jucăm cu trofeul pe masă, eram la mâna noastră. Am luat un gol, am înțeles că era dintr-o poziție de ofsaid. 

- Florin Tănase, atacant FCSB

Citește și alte știri despre FCSB - Voluntari 2-2: 

Becali spune stop! Măsura categorică pe care o va pune în aplicare dacă FCSB pierde campionatul

Schimbarea lui Petrea, criticată de Becali: „Fără el nu putem ține mingea”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (74)
andy_2008
andy_2008  •  17 Mai 2022, 16:12

„Uitați-vă la fază” » Dincolo de ofsaid, FCSB e acuzată: „Ce fac Miron și Cristea e inacceptabil”Matale esti in stare sa i acuzi pe niste oameni jefuiti ca nu au fost vigilenti si nu si au pazit averea.Certi victima,nu hotii....

polistul68
polistul68  •  16 Mai 2022, 00:03

Niste "amarati" de fundasi centrali, cu cateva sute de meciuri in prima liga....i explica lui meme ca ei, clubul, si-au viciat singuri rezultatul...un campionat nu se joaca la o faza. Daca ei cred ca, cu asa fundasi centrali pot sa faca performanta...sa fie sanatosi....

caminero
caminero  •  15 Mai 2022, 22:54
Postat de sorine pe 15 Mai 2022, 14:44

Cristea ala a sarit la cap,parca era la patinaj artistic,sa faca un dublu Axel. A facut vre-o trei de 11 metri,ca intra ca boul si faulta in careu. Acum in loc sa-l faulteze pe voluntar,pana sa dea cu capul in minge,El sare ca o domnisoara atenta sa nu isi sifoneze fusta. Iar Miron facea piruete ca la vals cu Costin. Pune-l ma jos pana sa intre in careu. Chiar daca iti dadeau rosu,mai erau 5 minute. Dar de,nu invata razboinicul luminii ca un Campionat se castiga cu apararea. De ani de zile,nu are fundasi centrali si o freaca in continuare. Iar Vinicius sta pe banca. E prostie crasa!

Ba pardon, Vinicius e om de bază la Real ... :D

Vezi toate comentariile (74)
Comentează