FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Primele declarații oficiale ale lui Edi Iordănescu, după ce a aflat că are COVID: „Fac un apel la suporteri”

Edi Iordănescu / Sursă foto: GSP
Edi Iordănescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 11:22 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 11:48

Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a fost diagnosticat cu coronavirus și nu va putea fi alături de echipă în următoarele două săptămâni. 

Prin intermediul contului său de Facebook, tehnicianul și-a manifestat susținerea față de oamenii care îl vor suplini în perioada următoare. Totodată, Iordănescu jr. le-a transmis un mesaj suporterilor roș-albaștri, pe care îi îndeamnă să încurajeze echipa de la stadion în duelul cu CS Mioveni de sâmbătă. 

Edi Iordănescu: „Fac apel la suporteri să meargă în număr cât mai mare la Buzău”

„Salut. Ultimele mele declarații vizavi de orice subiect din fotbal au fost făcute cu o zi înaintea partidei România - Armenia si înainte sa fiu depistat cu Covid-19. Începand de luni m-am izolat. Nu am vorbit cu nimeni din presă și nici nu pot să o fac în perioada următoare. Îi rog pe reprezentanții mas media să mă înțeleagă și să-mi respecte decizia, iar numele meu să nu mai fie folosit în diferite speculații. 

Ne vom auzi/ vedea din nou la prima conferință de presă la care voi putea participa, care va avea loc peste cel puțin două săptămâni si atunci vor avea parte de deschiderea mea totală pentru a clarifica orice informație, așa cum am făcut de fiecare dată. 

Am încredere necondiționată în colegii mei care se ocupa de echipă, am încredere totală în băieți, în profesionalismul lor și valoarea lor și fac apel la suporterii noștri să meargă în număr cât mai mare la meci, indiferent că sunt din Buzau, că vin din Bucuresti sau alte zone. Echipa are nevoie mare de sprijinul vostru. Sănătate maxima tuturor”, a transmis Edi Iordănescu, prin intermediul paginii oficiale de Facebook. 

Mihai Pintilii revine pe bancă la FCSB, ca „principal”, și își va asuma amenda

Fără Edi Iordănescu și fără cei din staff-ul său, pe banca FCSB la meciul de sâmbătă, cu CS Mioveni, care va avea loc la Buzău, va sta Mihai Pintilii, care nu e pozitiv. 

El va conduce echipa ca „principal”, mai ales că el a făcut parte din staff-ul tehnic în ultimii ani. Nu are licența PRO, iar regulamentul îi interzice să dea indicații în timpul celor 90 de minute, însă fostul „închizător” va încălca legea și își va asuma amenda și suspendarea. GSP.ro a scris la finalul săptămânii trecute că Mihai Pintilii a mai fost secund doar cu numele de la venirea lui Edi Iordănescu. 

În acte delegat, Pintilii va reveni pe bancă - acolo de unde a dispărut în ultima vreme - în această conjunctură de criză. FRF va putea să ofere permisiunea unei alte persoane din interiorul clubului FCSB, de la celelalte echipe sau de la Academie, să ia loc pe bancă și să ajute echipa, considerând că e un caz de forță majoră.

În plus, Eugen Nae, 46 de ani, antrenorul de portari din staff-ul lui Cosmin Olăroiu, a fost angajat de urgență de FCSB, după ce Marius Popa (43), responsabilul cu goalkeeperi din staff-ul lui Edi Iordănescu, a fost testat pozitiv la COVID-19.

VIDEO Vesti excelente pentru FCSB! Edi Iordanescu a anuntat cand revine Tavi Popescu

EXCLUSIV „Achiziție” de urgență la FCSB, după apariția cazurilor de COVID + cine va sta pe bancă la meciul cu Mioveni: își asumă amenda!

EXCLUSIV Omul care a lucrat cu Andrei Vlad la FCSB dezvăluie: „El are teama de a nu greși, dar nu are nevoie de psiholog”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
freddy
freddy  •  13 Octombrie 2021, 14:12
Postat de Berceni pe 13 Octombrie 2021, 13:32

La stadion *** sa faceti covid, clona fcsb2003 e antivaccin.

Nu stiu de ce spui asta! O sa te certi cu toti prietenii tai din sud care sunt de acord cu gigi...

aress123
aress123  •  13 Octombrie 2021, 13:53
Postat de mama_lu_iosiv_iubeste_negrii pe 13 Octombrie 2021, 13:33

Pleaca bah prostule cu culturismul tau in garsoniera !!

Schimba placa ***. Ai ajuns la 1000 de conturi pana acum ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aurelianionut
aurelianionut  •  13 Octombrie 2021, 13:52

Așa ba,să facă și ei:)))..pai ce..puiul generalului făcut la apelul bocancilor sa fie singur in carantina?..să îl iei și pe MM..ăla știe kamasutra de la pușcărie:)))..l.au învățat rromii strehaieni:)..cat de lipsit de inteligență ești ba?..bine,tu te consideri cel puțin o somitate,un star,o legenda..felul în care *** la interviuri spune totul despre tine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează