FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Omul care a lucrat cu Andrei Vlad la FCSB dezvăluie: „El are teama de a nu greși, dar nu are nevoie de psiholog”

Andrei Vlad / Sursă foto: GSP
Andrei Vlad / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 10:10 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 11:35

Alex Petre, fost antrenor de portari la FCSB, a analizat, în direct la GSP Live, situația lui Andrei Vlad (22 de ani), titularul din poarta roș-albaștrilor. Goalkeeper-ul a avut câteva gafe mari în ultimul an, iar Gigi Becali chiar a încercat să-l trimită la CSU Craiova.

Antrenorul a dezbătut alături de moderatorul Costin Ștucan principalele calități ale lui Andrei Vlad, dezvăluind și care e capitolul la care portarul ar trebui să lucreze mai mult. 

Alex Petre îl caracterizează pe Andrei Vlad: „Are teama de a nu greși”

„Eu nu cred că e ceva cu Andrei Vlad. Suntem oameni, putem greși. Să nu uităm că el a sărit niște mici etape. A debutat la o vârstă fragedă. În momentul de față, eu îl văd viitorul portar al naționalei. Îl vedeam zi de zi cum se pregătește și știu ce fel de om este. Viteza de reacție, reflexele și jocul de picior sunt punctele lui forte.

Psihic, se poate îmbunătăți, dar singur. Nu e nevoie de psiholog la Andrei Vlad, dar la el e teama de a nu greși. Sezonul trecut, cred că încerca să ascundă un pic teama de eșec. 

Am văzut niște interviuri, se spunea că ar fi arogant. Nu e adevărat! Este foarte OK ca om. Se antreneză la 100% mereu, vine mai devreme în bază, rămâne după. El chiar e pe drumul cel bun. N-am considerat o greșeală când mingea i-a sărit din nisipul de la Giurgiu”, a declarat Alex Petre, în direct la GSP Live. 

Omul care a lucrat cu Andrei Vlad la FCSB dezvăluie: „El are teama de a nu greși, dar nu are nevoie de psiholog”
Andrei Vlad, portarul celor de la FCSB

Mihai Stoica „Andrei Vlad e definiția smereniei!”

La finalul lunii august, Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a ținut să-i răspundă lui Helmuth Duckadam, după ce „Eroul de la Sevilla” l-a numit pe Andrei Vlad „arogant”.

„Andrei Vlad poate pare arogant prin mimica feței, dar e unul dintre cei mai cuminți și umili fotbaliști cu care am lucrat vreodată. Andrei Vlad, cu o oră înainte de a începe antrenamentele, e în sală. Și nu zâmbește o dată! Nu merge în sală ca să bea câte o gură de apă și să se joace tech ball, merge în sală ca să se antreneze

După ce se termină antrenamentul, se duce și stă o oră în sală. Este un om care trece și salută și o persoană necunoscută de pe hol. E un copil cu o educație cum rar am întâlnit. Să-l spui că e arogant înseamnă că nu-l cunoști deloc. Dacă vorbești cu el, Andrei Vlad e definiția smerenei, a omului sfios. Se îmbujorează când vorbești cu el. 

Nu ai cum să spui despre el că e un om arogant, fiindcă nu e un om arogant. E un băiat de prea mare bun simț. Poate pentru că faptul că are prea mult bun simț i-a cauzat în dese rânduri. Mi-ar plăcea să fie mai nesimțit”, a afirmat Mihai Stoica.

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV „Achiziție” de urgență la FCSB, după apariția cazurilor de COVID + cine va sta pe bancă la meciul cu Mioveni: își asumă amenda!

EXCLUSIV Bătălie în 3: vaccinare vs. nevaccinare » Diferențe uriașe între CFR Cluj, CSU Craiova și FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
trink
trink  •  15 Octombrie 2021, 01:21
Postat de dimonty1 pe 13 Octombrie 2021, 13:29

an doi ani ie titular la nationala!! merita sa plece la un club mare din vest!! ca de fiecare data steaua da jucatori de valoare pe banda rulanta!! forta steaua mereu canpioni!!

RELAX sadoveanule!

supereduardo10
supereduardo10  •  13 Octombrie 2021, 15:08

:)) Mor de ras :)) Asta nu are valoare nici de portar la Hilton :)) Scapa mingiile pintre maini cu echipe de mana a 3 a. si nu o data la 3-4 meciuri din 5:)) Cica portarul nationalei...doamne fereste si pazeasca pierdem toate meciurile.

dimonty1
dimonty1  •  13 Octombrie 2021, 13:29

an doi ani ie titular la nationala!! merita sa plece la un club mare din vest!! ca de fiecare data steaua da jucatori de valoare pe banda rulanta!! forta steaua mereu canpioni!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează