FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV Motivul pentru care Harlem Gnohere nu s-a întors alături de echipă din cantonamentul din Spania

Parametrii fizici ai lui Harlem Gnohere nu sunt deocamdată cei mai buni // FOTO: Cristi Preda
Parametrii fizici ai lui Harlem Gnohere nu sunt deocamdată cei mai buni // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 08:50

FCSB // Harlem Gnohere, 30 de ani, nu a evoluat în niciun minut în ultimele două amicale ale FCSB-ului din stagiul de pregătire din Spania, francezul fiind ținut pe loc de o accidentare, mai exact o pubalgie supărătoare. 

”Bizonul” nu s-a întors alături de echipă din cantonament, venind mai devreme în țară, separat, pentru a urma un program special de pregătire

Mihai Teja, antrenorul roș-albaștrilor, speră astfel că îl poate avea la dispoziție pe „Bizon” cât mai repede. Tehncianul a anunțat că Gnohere va relua pregătirea normală alături de echipă încă de duminică. 

Șanse mici să plece la Rayo

În ultimele zile, s-a zvonit inclusiv că Gnohere nu ar fi fost folosit în amicale pentru a fi menajat pentru un ipotetic transfer în Spania, la Rayo Vallecano, locul 18 din La Liga. Totuși, mutarea are șanse mici să se realizeze având în vedere prețul piperat cerut de Becali, 5 milioane de euro.

Vezi și: 5 semne de îngrijorare la nicio lună de mandat al lui Teja » Relația pe axa patron-antrenor pare că scârțâie deja!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Ianuarie 2019, 12:57

a luat pubalgie de la Alibec ?

mozart
mozart  •  25 Ianuarie 2019, 10:19

Vrăjeală nasoală!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close