FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-0

EXCLUSIV // VIDEO Tiradă în direct: „Furt, furt, japcă mondială, ce vrei să spun?!” + verdictul lui Porumboiu la deciziile lui Rusandu

Lucian Rusandu, în partida FCSB - Farul 2-0 / Sursă foto: Imago Imges +25   FOTO
Lucian Rusandu, în partida FCSB - Farul 2-0 / Sursă foto: Imago Imges

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 09:37 / Actualizat marti, 15 martie 2022 11:02

Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern al Gazetei Sporturilor, a comentat dur, în această dimineață, la GSP Live, arbitrajul catastrofal al lui Lucian Rusandu din partida FCSB - Farul 2-0, în care centralul” a dezvantajat evident formația lui Hagi.

Jurnalistul Gazetei a taxat în termeni duri erorile lui Lucian Rasandu și a evidențiat apoi numărul mare de greșeli favorabile de arbitraj de care FCSB a benefeciat pe durata acestui campionat. Acesta e convins că deciziile scandaloase vor continua în Liga 1 și după implementarea VAR.

Adrian Florea, tiradă în direct: „Furt, furt, japcă mondială, ce vrei să spun?”

„(...) Anul acesta, FCSB a furat mai mult decât CFR. Aseară, a fost furt, japcă mondială! E furt! Furt cum a fost cu Chindia, câte meciuri n-au fost așa! Furt, furt, furt, ce vrei să spun?

Am văzut ce a văzut toată lumea. Penalty strigător până la al 12-lea cer! Striga MM că FCSB e «ciugulită»... Dar campionatul ăsta, mai mereu când a trebuit, FCSB a «ciugulit». Rusandu e penibil de când s-a apucat de arbitraj! Nu e la prima greșeală, însă e vorba de maniera lui. E iritant, ezitant, are tot ce nu trebuie să aibă un arbitru.

Pe mine mă îngrozește că ai noștri arbitri sunt atât de penibili și până să vină VAR la noi. Asta îi va penibiliza și mai tare. Acest sistem ajută într-o oarecare măsură fotbalul, dar în aceeași măsură va îngropa ideea de arbitraj! (...) Ei oricum sunt penibili. Să vedem ce se va întâmpla când vor sta liniștiți. Stați să vedeți ce va fi la noi”, a spus Adrian Florea, în această dimineață, la GSP Live. 

Gică Popescu: „Rusandu a intrat în Cartea Recordurilor. N-am mai văzut așa ceva”
FCSB - FARUL 2-0
Gică Popescu: „Rusandu a intrat în Cartea Recordurilor. N-am mai văzut așa ceva”

Verditctul lui Adrian Porumboiu, după FCSB - Farul 2-0: „Mi-e jenă să vorbesc despre un asemenea arbitru”

Contactat telefonic în timpul emisiunii, fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a dat verdictul în ceea ce privește deciziile lui Rusandu.

„Mi-e jenă să vorbesc despre un asemenea arbitru și de un asemenea arbitraj. Nu vezi nicăieri în lume așa ceva. Dintr-o jumătate de cartonaș galben, a făcut un roșu mare. Nicidecum nu se acordă un cartonaș roșu atât de mare, cel mult o jumătate de cartonaș galben.

Nu știu de unde vine acest arbitru. Despre Rusandu mi-e greu să comentez, el nu e arbitru! N-am văzut nici pe timpuri așa ceva! Nu există, n-ai cum. Cum să nu dai penalty la faza respectivă?”, a spus Porumboiu, la GSP Live. 

Coperta de azi a Gazetei Sporturilor: Rusandu a refuzat să omoare lupta la titlu

Tiradă în direct: „Furt, furt, japcă mondială, ce vrei să spun?!” + verdictul lui Porumboiu la deciziile lui Rusandu
Ce scrie azi Gazeta

2a fost nota primită de Lucian Rusandu în Gazeta, pentru prestația dezastruoasă din meciul de aseară

Lucian Rusandu, eroul negativ al partidei FCSB - Farul 2-0

Lucian Rusandu, notat cu 2 în casete tehnică din Gazeta Sporturilor, a pus umărul serios la victoria FCSB-ului.

FOTO Cele mai tari imagini surprinse în duelul FCSB - Farul 2-0

+21 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

Gică Hagi, vehement cu Rusandu: „Incredibil! N-am crezut că o să văd așa ceva pe un teren de fotbal! Să tac din gură?”

NOTE GSP Tavi Popescu, din nou MVP la FCSB + cum s-a descurcat jucătorul cerut de Becali în primul „11”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (93)
masinameaeata
masinameaeata  •  15 Martie 2022, 15:57
Postat de steaua1986. pe 15 Martie 2022, 12:51

fcsb ar trebui desfiintata, doar prin furt vor sa castige.

CORECT! Clona fcsb-ista trebuia desfiintata imediat dupa ce s-a pronuntat ICCJ si a constat ca fcsb-ul poarta ilegal, prin furt de identitate, imagine, brand si sigla, numele Steaua Bucuresti. Intr-un stat de drept, cu o federatie corecta, asa trebuia sa se intample! CSA Steaua promovata in Liga 1 si fcsb, clona furacioasa de identitate, desfiintatat si retrogradata in Liga a 4-a.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  15 Martie 2022, 15:52
Postat de masinameaeata pe 15 Martie 2022, 15:48

Ba, baiete, revino-ti in fire! Cine a tinut ma Steaua, jiji oieru? Si cum a luat ma Steaua? Cum a luat ma jucatorii stelei, vicecampioni europeni in 1989?Cumva pe gratis? Cum a luat ma terenurile armatei din Pipera si s-a imbogatit? Cumva la schimb cu unele din cuca macaii ale lui de prin Stefanesti? Ba, unii dintre voi, printre care esti si tu, si daca va spala oierul cu apa cu soda pe creier, nu cred ca reusea sa va reseteze atat de bine! Esti penibil! Esti demn de mila daca cu adevarat crezi ce ai scris!

Si mai are si 54 de ani asa pretinde.

masinameaeata
masinameaeata  •  15 Martie 2022, 15:48
Postat de lupu68 pe 15 Martie 2022, 15:31

Ptiu, clonistule, du-te, ba la Talpan si mai impartaseste-te inca o data cu pilitura de AKM! Tu vorbesti de desfiintare, clono? Asta e cel ma mare tupeu obraznic pe care l-am vazut vreodata. Unde ai fost ma viteazule "86" timp de 19 ani, cand STEAUA facea glorie acestei tari tinuta fiind de Becali si pe MApN il durea drept in varful pixului de ea? Atat de mult ai dormit ori de-abia ***

Ba, baiete, revino-ti in fire! Cine a tinut ma Steaua, jiji oieru? Si cum a luat ma Steaua? Cum a luat ma jucatorii stelei, vicecampioni europeni in 1989?Cumva pe gratis? Cum a luat ma terenurile armatei din Pipera si s-a imbogatit? Cumva la schimb cu unele din cuca macaii ale lui de prin Stefanesti? Ba, unii dintre voi, printre care esti si tu, si daca va spala oierul cu apa cu soda pe creier, nu cred ca reusea sa va reseteze atat de bine! Esti penibil! Esti demn de mila daca cu adevarat crezi ce ai scris!

Vezi toate comentariile (93)
Comentează