FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Îi e frică lui Iordănescu Jr. de un boicot al Farului? „Îi cunosc bine pe Hagi și Popescu”

Edi Iordănescu, 43 de ani, antrenorul lui FCSB, nu se teme că Farul va apela la diverse tertipuri pentru a câștiga la masa verde jocul cu vicecampioana.
Edi Iordănescu, 43 de ani, antrenorul lui FCSB, nu se teme că Farul va apela la diverse tertipuri pentru a câștiga la masa verde jocul cu vicecampioana.

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 18:00 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 18:21

Edi Iordănescu, 43 de ani, antrenorul lui FCSB, nu se teme că Farul va apela la diverse tertipuri pentru a câștiga la masa verde jocul cu vicecampioana.

FCSB a obținut amânarea meciului cu Farul având 16 absenți, pozitivi cu COVID sau accidentați. LPF a reprogramat partida de pe 24 octombrie joia viitoare, pe 4 noiembrie, de la 17:30.

Conform regulamentului în vigoare, dacă la reprogramare nu se va putea juca, din orice motiv, chiar și dacă de vină va fi Farul, atunci FCSB va pierde la „masa verde” 0-3.

Edi Iordănescu, despre Farul - FCSB: „Nu-mi fac griji”

„Îi știu pe Hagi și Popescu, știu cât au luat și cât au dat pentru fotbal. Sunt sigur că își doresc să ne învingă, dar vor să o facă pe teren. Au 37-38 de jucători pe listele A și B și, din ce știu, n-au probleme cu COVID-ul. Nu-mi fac griji că ei nu vor dori să joace. 

Dacă vom avea de suferit și în Liga 1 din cauza acestei situații, după ce am pățit în Cupă, înseamnă că fotbalul și spiritul competiției nu mai primează”, a declarat Iordănescu Jr. într-o conferință de presă.

Conducerea a încercat să facă tot ce a putut pentru a juca meciul cu FC Voluntari din Cupă. Era un obiectiv important pentru noi. Aveam și un culoar bun, pentru că au ieșit echipe importante, ca CFR, Botoșani, Farul, Rapid, UTA. Aveam o șansă mare la finală. Rămâne regretul și frustrarea că n-am putut să jucăm 
Edi Iordănescu, antrenor FCSB

Gică Popescu, nedumerit: „Pe ce bază au amânat meciul cu FCSB?”

Gică Popescu (54 de ani), președinte la Farul Constanța, continuă să se întrebe pe ce bază regulamentară a luat LPF decizia de a amâna meciul cu FCSB.

„S-a spus că FCSB nu avea jucători cât să atingă acel prag de 13 impus de regulament, dar eu am văzut că FCSB II, deci echipa a doua a clubului, a disputat un meci oficial acum două-trei zile.

N-ați văzut și voi la fel? Și atunci, mă întreb iarăși, cum am făcut-o și în ziua în care Liga a decis amânarea, există oare un articol din regulament care să permită această reprogramare? Orice club are echipa secundă, are jucători juniori, are academie”, a declarat „Baciul” pentru Gazetă.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Probleme la FCSB pentru jucătorii care au avut COVID: „Dificultăți la respirație”

Iordănescu, despre criticile lui Becali: „A fost ciudat. Dacă nu e mulțumit, să-mi spună”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
c23665
c23665  •  30 Octombrie 2021, 04:32

Edi îl stie bine pe Hagi și e convins ca e... de omenie!!

angorkha
angorkha  •  30 Octombrie 2021, 00:37

Spiritul jocului ...... cand iei toti jucatorii de la orice adversara posibila (fara CFR , ca nu aveau bani sa ie de la ei) unde e spiritul jocului? Cand ai 3-4 echipe de la care primesti cel putin 6 puncte pe sezon (da ca nu prind play off-ul) , unde e spiritul? Cand toata lumea era in carantina si voi va plimbati prin Turcia, cica la turneu.. unde e ma spiritul?

88gore88
88gore88  •  29 Octombrie 2021, 22:06

Are vorbele la el dar mintea inca este in carantina.Atata timp cat executi ordinele unui *** care va pune viata in pericol mai ai tupeul sa pui la indoiala integritatea unor persoane ca Hagi si Popescu?...sluga inutila!Sper sa va taxeze Farul in sau in afara terenului.Va meritati soarta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează