FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Probleme la FCSB pentru jucătorii care au avut COVID: „Dificultăți la respirație”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 17:47 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 13:47

Edi Iordănescu, antrenorul lui FCSB, a susținut azi conferința de presă premergătoare meciului cu FC Argeș (duminică, 20:30). Tehnicianul roș-albaștrilor a oferit detalii generale despre starea jucătorilor reveniți după infectarea cu COVID.

Avem jucători cu probleme la respirație, chiar dacă au început antrenamentele. De când am venit, n-am avut nicio zi în formulă completă. Când am început să recuperez dintre jucătorii accidentați, a venit problema cu infectările. Ne afectează.

N-am putut să jucăm nici măcar un amical în această perioadă. Sper ca la ora partidei cu FC Argeș să strângem rândurile și să obținem toate cele 3 puncte”, a declarat Iordănescu Jr.

FCSB, cu probleme înainte de meciul cu FC Argeș

FCSB are probleme cu Budescu și cu Tănase, oamenii cei mai importanți din lot. Budi a stat izolat două săptămâni fiindcă avea simptome ca de coronavirus, Florin tot a mai simțit dureri la glezna la care a fost accidentat.

Iordănescu a revenit în antrenamente după ce a fost infectat și el cu Covid, dar încă îi este greu să încropească o echipă bună. Mai lipsesc jucători, iar cei mai importanți doi oameni din lot sunt incerți pentru partida cu FC Argeș.

Lui Florin Tănase i s-a mai umflat glezna la care a fost accidentat. Mihai Stoica povestise după partida cu Mioveni, câștigată cu 3-0, că Tănase terminase jocul cu glezna „cât un pepene galben”.

I s-a mai întâmplat căpitanului și după antrenamentele din zilele acestea să aibă aceeași problemă. Staff-ul tehnic mai speră să-l recupereze la timp și să-l poată folosi duminică, măcar într-o bucată din meciul cu FC Argeș.

Într-o formă bună nu se află nici Constantin Budescu. El a venit la FCSB nepregătit, după o vară în care a fost șomer trei luni, deci avea de recuperat condiția fizică optimă. A jucat puțin, a apărut în trei meciuri din campionat fără să fi fost titular vreodată și fără să marcheze din acțiune, a înscris doar un gol dintr-un penalty.

Mai lipsesc 12

FCSB a amânat meciul cu Farul, îl va disputa joi, și nu a putut să joace în Cupă cu FC Voluntari, a pierdut partida aceea la „masa verde”. Cu FC Argeș va juca, doar că necazurile roș-albaștrilor nu sunt încheiate, încă absentează mulți jucători. Vali Crețu, Oaidă, Vali Gheorghe și Octavian Popescu sunt în izolare, infectați cu coronavirus.

Andrei Miron, Panțâru, Ovidiu Popescu, Șut, Șerban, Florinel Coman, Andrei Burlacu și Mamut sunt accidentați. Absenții înseamnă mai mult de o treime din lotul pe care-l are, teoretic, sub comandă Edi Iordănescu. În etapa trecută pe care a disputat-o, FCSB a avut un lot din 13 oameni la meciul cu Mioveni, câștigat cu 3-0.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Argeșenii nu pleacă după fentă: „Nu cred că FCSB va avea probleme din acest punct de vedere”

Valeriu Iftime îl pune la zid pe MM Stoica: „Cam ăsta e nivelul lui. E o crimă!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  30 Octombrie 2021, 14:23

Marele "specialist in medicina anti-Covid", Gigi Becali, nu a fost capabil sa se ingrijeasca ca echipa sa sa alinieze o echipa sanatoasa in meciurile cu Voluntari si Viitorul. Ar trebui ca echipa din Constanta sa invoce ceva infectii cu Covid, pentru ca acest imposibil Becali sa piarda cele doua mecuri cu 0-3. Sa se invete minte!

paolo13
paolo13  •  30 Octombrie 2021, 05:04
Postat de rocky5 pe 29 Octombrie 2021, 23:23

Și dacă nu, intervine domn arbitru!;)

Dacă va dau olandezii mai mult de 5, promiți sa dispari?

paolo13
paolo13  •  30 Octombrie 2021, 05:02
Postat de steaua1986. pe 29 Octombrie 2021, 19:52

Daca-s atat de prosti sa semneze cu clona asta cine e de vina?

Clona? Vorbesti de aia infiintati in 2017 și cu dou apromovari in palmares?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează