FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-3

Helmut Duckadam dă vina pe doi jucători după FCSB - Farul: „Sunt greșeli în lanț”

FOTO: Raed Krishan +23   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 11:35 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 11:52

După FCSB - Farul 2-3, meci întors de trupa lui Gheorghe Hagi în ultimele două minute, Helmut Duckadam a arătat cu degetul doi jucători.

Fostul președinte de imagine al clubului roș-albastru a comentat evoluția formației lui Mihai Pintilii și a criticat doi jucători: fundașul Joyskim Dawa și portarul Ștefan Târnovanu.

Somnul LPF naște monștri pe stadioanele din Superligă! Cum permite forul lui Gino Iorgulescu ca meciurile să se joace în mocirlă + Gafă incredibilă pe Facebook
INFRASTRUCTURĂ
Somnul LPF naște monștri pe stadioanele din Superligă! Cum permite forul lui Gino Iorgulescu ca meciurile să se joace în mocirlă + Gafă incredibilă pe Facebook

Helmut Duckadam se ia de Dawa și Târnovanu după FCSB - Farul

„Dacă până acum am apreciat și lăudat schimbările celor de la FCSB, cu Farul se pare că nu au fost inspirate. Și cred că de aceea a venit și reculul, pentru că FCSB a dominat prima repriză. Se îndrepta totul spre victorie, dar o greșeală și schimbările neinspirate au adus o înfrângere surprinzătoare pentru FCSB. 

Ca să marchezi două goluri într-un minut jumate, în prelungiri, îți trebuie și puțină șansă. Totuși, să nu uităm de greșeala lui Dawa, care este una monumentală. Pe lângă faptul că a lustruit mingea în prima fază, apoi a luat și acel cartonașul roșu. Sunt greșeli în lanț. Bine, nu sunt noi în ceea ce îl privește pe Dawa. 

Primul gol, în mare măsură, e luat din cauza lui Târnovanu, chiar dacă a fost o lovitură de excepție a lui Alibec. El trebuia să-și apere colțul, unde știa că Alibec trimite de obicei. 

Și aceste faze trebuie pregătite mai amănunțit, pentru că rar l-am văzut pe Alibec să încerce să dea peste zid. La celelalte goluri, nu putea face mai mult”, a spus Duckadam, potrivit as.ro.

2a fost nota primită de Dawa, din partea GSP, după FCSB - Farul. Târnovanu a luat 4

VIDEO Florinel Coman, declarații după FCSB - Farul 2-3: „Nu am știut să gestionăm anumite situații”

Citește și: 

Basarab Panduru s-a luat de Mihai Pintilii după ce i-a auzit discursul: „Adică nu vrei să câștigi campionatul” + Ironie către antrenorul FCSB: „Mă uitam după Puya”

Fotbalistul de la FCSB lăudat în conferință de Gică Hagi: „Nu am dubii în privința lui. Trebuie să facă unele lucruri”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
number10
number10  •  30 Ianuarie 2023, 16:34
Postat de Cormiz pe 30 Ianuarie 2023, 13:41

Corect și decent comentariul lui Dukadam.Fecesebistii în schimb de dau vina pe arbitraj nu suflă un cuvânt despre greșelile impardonabile făcute în apărare Echipa cu mari pretenții a fost bătută de niste copii.Pintilii necalificat, domnul Becali a greșit schimbarile, Argăseală nu mai are influență, iar Meme Stoica vorbește vrute și nevrute la televizor.Rezultatul? Locul4 binemeritat. Cormiz

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doritor
doritor  •  30 Ianuarie 2023, 15:59

Dulcele glont al patriei n-a mai trecut pe langa ureche. Chiar si-a gasit tinta!

rottwailer
rottwailer  •  30 Ianuarie 2023, 14:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close