FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-3

Fotbalistul de la FCSB lăudat în conferință de Gică Hagi: „Nu am dubii în privința lui. Trebuie să facă unele lucruri”

Gică Hagi / Sursă foto: farulconstanta.com
Gică Hagi / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 09:56 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 10:38

Gheorghe Hagi, antrenorul liderului Farul Constanța, a evidențiat la conferința de presă de la finalul partidei cu FCSB, câștigată cu 3-2, prestația lui Florinel Coman (24 de ani), fotbalistul pe care l-a șlefuit în academia sa de la Ovidiu.

Fotbalistul care încearcă din răsputeri să revină la forma din anii anteriori și-a pierdut locul de titular la FCSB, iar în ultima perioadă mai prinde doar câte o repriză în meciurile roș-albaștrilor. Contra Farului, Coman a intrat după pauză și și-a făcut imediat simțită prezența, reușind un assist la golul lui Cordea de 1-0. Hagi l-a menționat în declarațiile sale de la final. 

Olaru și Cordea au acuzat după eșecul cu Farul: „Și-a bătut joc de noi azi” + Hagi le-a răspuns imediat: „E mai plauzibil ce zic eu!”
FCSB - Farul 2-3
Olaru și Cordea au acuzat după eșecul cu Farul: „Și-a bătut joc de noi azi” + Hagi le-a răspuns imediat: „E mai plauzibil ce zic eu!”

Florinel Coman, lăudat de Gică Hagi: „Nu am dubii în privința calității lui”

„Nu am dubii în privința calității lui, nu am dubii în privința a ceea ce poate să facă el. Rămâne ca el să aibă spațiu, timp, să joace bine, să fie în formă. Trebuie să fie mental bine, în primul rând, după aceea să arate bine fizic. El fotbal știe”, a spus Hagi, la conferința de presă de la finalul partidei de duminică seara. 

5a fost nota primită de Florinel Coman pentru prestația din meciul cu Farul

Relație solidă Gică Hagi - Florinel Coman

Florinel Coman are o relație apropiată cu Gică Hagi, la Academia căruia a ajuns în 2011. În 2017, Viitorul, actuala Farul, l-a vândut pe Coman la FCSB în schimbul a 3 milioane de euro. 

După lungul șir de accidentări al lui Coman, Hagi a încercat de fiecare dată să-l mobilizeze pe fostul său elev. Cel poreclit „Mbappe” nu i-a rămas dator „Regelui”: „Am citit o declarație a domnului Hagi care mi-a schimbat creierul. Este cel mai mare antrenor din punctul meu de vedere, știe cum să vorbească cu un jucător, știe cum să îl gestioneze”.

Cota lui Florinel Coman s-a prăbușit

Cota de piață a lui Florinel Coman s-a prăbușit, indică o analiză realizată de jurnaliștii Gazetei Sporturilor. Dacă în martie 2020 valora 6 milioane de euro, portalul de specialitate Transfermarkt îl evaluează acum la numai 2,5 milioane!

La ultima actualizare, cea efectuată la finalul anului trecut, nemții care se ocupă de cotele de piață ale jucătorilor din întreaga lume i-au „topit” lui Coman 500.000 € din prețul virtual.

De altfel, Florinel a pierdut jumătate de milion de euro din cotă la fiecare actualizare de pe Transfermarkt din ultimii doi ani! Așa a ajuns la borna de 2.500.000 €, mai puțin de jumătate din cât estimau germanii că valorează în martie 2020, adică 6 milioane, cea mai mare cotă de piață din cariera fotbalistului șlefuit la Academia Hagi.

VIDEO Gheorghe Hagi, conferință de presă după FCSB - Farul 2-3

Citește și alte știri de actualitate: 

Basarab Panduru s-a luat de Mihai Pintilii după ce i-a auzit discursul: „Adică nu vrei să câștigi campionatul” + Ironie către antrenorul FCSB: „Mă uitam după Puya”

Reacția lui Ilie Dumitrescu după FCSB - Farul: „Nu avem cum să facem exercițiul ăsta de imaginație cu un antrenor care e acum la FCSB”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
albalbastru72
albalbastru72  •  30 Ianuarie 2023, 13:06

Doliu pentru Craitoiu,Riureanu si Udrea,altfel iar o bagau pe aia de alaltaieri cu Pintilii care n-are studii si sparge avioane.

florar
florar  •  30 Ianuarie 2023, 12:30

Hagi mai bine se abținea daca am analiza prestația lui Coman...Definitoriu este că la golul 3 al constănțenilor el în loc să ajute colegii stătea cu mâinile pe sus că nu i venise pasa la picior...Coman o fi transpirat aseară ? Sigur merita o prema de la Hagi !

cornel.201
cornel.201  •  30 Ianuarie 2023, 12:00

inca nici o declaratie a memeului dupa umilinta de aseara a fcsb mare lucru!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează